Masterclass IBM InfoSphere DataStage (10 dagen)
(21-03-2016)

Deel dit bericht

Tijdens onze masterclass staat de behoefte van de ontwikkelaar centraal. Een training die aansluit bij de praktijk door variatie en oefeningen te bieden. Doel hiervan is niet alleen te leren welke functionaliteiten de tool heeft en hoe deze te gebruiken, maar juist ook inzicht te krijgen in welke onderdelen je op welke momenten inzet.

In de KVL Masterclass DataStage komen de volgende onderdelen uit de IBM training aan bod in een praktijkgerichte vorm; het gebruik van DataStage in een professionele omgeving volgens de IBM best practices.

Unit 1 - Introduction to DataStage
Unit 2 - Deployment
Unit 3 - DataStage Administration
Unit 4 - Working with Metadata
Unit 5 - Creating Parallel Jobs
Unit 6 - Accessing Sequential Data
Unit 7 - Partitioning and Collecting
Unit 8 - Combining Data
Unit 9 - Group Processing Stages
Unit 10 - Transformer Stage
Unit 11 - Repository Functions
Unit 12 - Working with Relational Data
Unit 13 - Job Control
Unit 14 - Intersecting with Other Information Server Products


Een praktijkgerichte training zodat u niet alleen leert welke functionaliteit de tool heeft maar ook  welke onderdelen van de tool je op welke momenten inzet. Dit leert u door uitgedaagd te worden met opdrachten waarbij uzelf de oplossing bedenkt. Elke opdracht kent een aantal variaties, die afhankelijk van de ervaring van de cursist uitgevoerd kunnen worden om zowel het tool zelf als praktijkconcepten beter te leren begrijpen. De training is een combinatie van theorie en praktijkopdrachten die steeds een reële praktijksituatie behandelen en een onderdeel vormen van de totaaloplossing. Door deze mix verzekeren wij de cursisten ervan dat zij na de training niet alleen met DataStage kunnen werken maar ook optimaal gaan gebruiken.

maandag 21 maart - maandag 4 april
KVL Inspiratie Technologie
Spaanse Polder
Van Nelleweg 2422
3044 BC Rotterdam
010-750 35 50
www.kvl.nl

Company:

KVL

Partners