Dutch PowerShell event
(22-03-2016)

Deel dit bericht

PowerShell is niet meer weg te denken voor Microsoft engineers en beheerders, nu en in de toekomst. Dat is het centrale thema van het jaarlijkse Dutch PowerShell User Group Event.

Binnen een half jaar na introductie is PowerShell al meer dan een miljoen keer gedownload. Inmiddels is het aantal gebruikers ontelbaar.
PowerShell, de commandprompt van Microsoft die het uitvoeren van taken op Windows servers vergemakkelijkt dankzij ongekende mogelijkheden, is een tool die niet meer weg te denken is voor alle Microsoft engineers en beheerders, nu en in de toekomst.

Veel gebruikers van PowerShell zijn verenigd in de Dutch PowerShell User Group. Dit is een groep met een actieve community, die minimaal jaarlijks bijeenkomt, om geïnteresseerden op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van PowerShell.
Het event in Nederland voor 2016, wordt gehost door Sogeti op 22 maart in hotel Vianen. De toegang is gratis, de doelgroep is beginnend tot licht ervaren PowerShell gebruikers.

22 maart 2016
9.00 - 17.00 uur

Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen

Aanmelden
http://www.dupsug.com/

Company:

Sogeti

Partners