Door: Alec Sharp

Working with Business Processes door Alec Sharp
(19-05-2022)

Deel dit bericht

19 en 20 mei 2022

Praktische tweedaagse workshop met internationaal gerenommeerde spreker Alec Sharp over herkennen, beschrijven en ontwerpen van business processen. De workshop wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en duidelijke, herbruikbare richtlijnen.

Alec Sharp toont vanuit praktisch opzicht hoe business processen kunnen worden herkend en hanteerbaar worden gemaakt. Hoe de context helder kan worden gekregen en hoe de workflow kan worden gemodelleerd met toenemende mate van detaillering, het beoordelen ervan en het ontwerpen van een nieuw proces. De workshop wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en duidelijke, herbruikbare richtlijnen. Als spreker van formaat staat Alec Sharp garant voor een intensieve sessie volop tips en richtlijnen voor de analist.

Snel registreren is verstandig gelet op deze spreker en de gelimiteerde deelname.

Keuze voor online óf op locatie in Utrecht

  • Wij verzorgen onze events meestal als 'hybride format' dus gewoon in de accommodatie in Utrecht met de geldende RIVM-richtlijnen en dan tevens voorzien van live video stream voor online deelname
  • Bij aanmelding kunt u in het registratieformulier dan aangeven waar u voor kiest
  • Door de anderhalve meter restrictie is het aantal zitplaatsen in de zaal beperkt dus aarzel niet en schrijf snel in indien face-to-face de voorkeur heeft!

Workshop: Working with Business Processes

Spreker: Alec Sharp
Locatie: Van der Valk Hotel, Utrecht
Organisator: Adept Events
Contact naam: Werner Schoots
Contact telefoon: +31 (0)172 742680
Contact e-mail: seminars@adeptevents.nl


Meer informatie en PDF brochure >>
Partners