02-06-2016

Scribe Software voegt Dynamics NAV Connector toe aan iPaaS-marktplaats

Deel dit bericht

Scribe Software introduceert een nieuwe Microsoft Dynamics NAV-connector voor Scribe Online, Scribe’s flexibele integratieplatform-as-a-service (iPaaS). Scribe Software is aanbieder in data-integratie.
 
Met de nieuwe connector kunnen bedrijfsanalisten, consultants, softwareontwikkelaars en IT-professionals snel op maat gemaakte en rijke integraties creëren voor Microsofts ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV. De nieuwe connector maakt het gemakkelijker om Microsoft Dynamics NAV te integreren met andere enterprise-systemen. Hierdoor kunnen grote ondernemingen, SaaS-leveranciers en system integrators beter gebruik maken van informatie over financiën, bestellingen en andere ERP-gerelateerde zaken in al hun organisaties en binnen hun andere enterprise-applicaties.

Marktplaats
Met de Microsoft Dynamics NAV-connector zijn organisaties volgens Scribe in staat real-time synchronisaties en workflows tussen NAV en andere clouddiensten of on-premise systemen te creëren, waaronder CRM-systemen, sales- en marketing-applicaties, datakwaliteitsdiensten, datawarehouses en legacy-databases. De connector is beschikbaar in de Scribe Online-marktplaats en ondersteunt integratie voor NAV 2015 en 2016, on-pemise en in de cloud. CTO Connectivity Bob Zurek van Scribe: “ERP-systemen zoals NAV bevatten essentiële informatie over klanten, maar deze data zijn vaak niet beschikbaar voor sales- en serviceteams die de informatie nodig hebben. Onze NAV-connector brengt al deze informatie direct naar de applicaties die dagelijks gebruikt worden. Onze cloudgebaseerd iPaaS maakt het voor bedrijfsanalisten en andere experts mogelijk om snel integraties te creëren die op maat zijn gemaakt voor hun specifieke applicatie-omgeving.”

Open Data Protocol
De Microsoft Dynamics NAV-connector voor Scribe Online is gebouwd op het Open Data Protocol (OData) waarop Microsoft standaardiseert, wat een einde maakt aan de black box-benadering van oudere connectoren. Met de connector is OData te configureren vanuit NAV in het Web Services-menu, zodat Scribe Online-klanten en -partners in staat zijn om:
· Bedrijfsprocessen te verbeteren door klantdata van NAV intern beschikbaar te maken, zoals factuurgegevens, bestelstatus en kredietbeoordelingen, in applicaties die gebruikt worden door sales- en serviceteams;
· Datakwaliteit en -consistentie verbeteren door klant- en salesdata real-time te synchroniseren tussen NAV en andere systemen;
· Tweelaagse ERP-implementaties mogelijk te maken.

Scribe biedt een Dynamics NAV Connector StarterPak om het creëren van integraties voor gebruikers te versnellen. Dat gebeurt door IT-professionals te laten zien hoe ze moeten interacteren met NAV OData om volledige integratie-mappinglogica te creëren. Het StarterPak biedt basis mappinglogica voor CRM/NAV en algemene TEXT/NAV, en is als basis te gebruiken voor volledige maatwerkintegraties.
Meer informatie over het StarterPak.

Company:

Scribe

Partners