15-06-2016

GeeFirm in pilotfase met VOGSY, de zelf ontwikkelde Google ERP-oplossing

Deel dit bericht

De eerste pilots zijn gaande met VOGSY, het dor GeeFirm ontwikkelde Google ERP-oplossing voor de Professional Services markt. GeeFirm is Google for Work Partner, specifiek voor de Professionals Services sector, en heeft in de eerste zes maanden van het bestaan een aantal mooie klanten opgetekend, waaronder Brand Cast Company, Tribal en Unlimited Productions.

GeeFirm is een initiatief van ERP softwareleverancier AllSolutions na overname van cloud provider Internet Overal en Google integratiespecialist Synmotive. Jeroen Hovinga, Sales & Marketing Director GeeFirm: “Na de oprichting eind vorig jaar hebben we een vliegende start gemaakt, met tal van nieuwe klanten, het partnership met Google en de eerste pilots met VOGSY, de nieuwe Google ERP-toepassing voor Professional Services bedrijven.”

Erik de Muinck Keizer, Country Manager Google for Work, Benelux: “Wij zijn happy met GeeFirm als partner. De internationale Professional Services sector is voor ons belangrijk, omdat de bedrijven daar gebrand zijn op vernieuwing. GeeFirm helpt deze bedrijven het beste te halen uit de rijkdom van het Google Ecosysteem. Dat gaat veel verder dan alleen mail, docs, sheets, Android en chromebooks. GeeFirm creëert maatwerk op het gebied van collaboration, cloud en mobility. We zijn enthousiast over de ontwikkeling van VOGSY. We zien uit naar de lancering van de toepassing.”

Unlimited Productions houdt een pilot met VOGSY, de Google ERP-oplossing voor Professional Services bedrijven. Unlimited Productions is als full-service productiehuis van evenementen internationaal specialist op het gebied van live communicatie formats. Unlimited Productions is onder meer bekend om de internationale concert tours van DJ Tiësto, David Guetta, Ferry Corsten en Sander van Doorn. Verder heeft Unlimited Productions een groot marktaandeel in de productie van corporate events bij merken als Booking. com, Vodafone, Phillips en LinkedIn. 

Willem Loos, CEO en oprichter van Unlimited Productions over VOGSY: “VOGSY is een geweldige online toepassing die ons het werken gemakkelijk maakt. Waar ter wereld onze mensen ook zijn, ze hebben altijd de voor hen relevante informatie bij de hand. Ik heb zelf up-to-date inzicht in de voortgang van de projecten, zowel financieel als operationeel. We zijn daardoor veel efficiënter en effectiever.” 

Hovinga voegt daaraan toe: “VOGSY is een uitkomst voor internationale bedrijven als Unlimited Productions. Medewerkers kunnen overal bij hun informatie wat hun handelingssnelheid  verhoogt. De financiële risico’s zijn groot, het management houdt de vinger aan de pols en kan strak sturen. Unlimited Productions ervaart een versnelling van hun business door deze innovatieve manier van werken.”

Tags:

ERP, Google

Company:

GeeFirm, AllSolutions

Partners