17-06-2016

IT-vakbladen prijzen Talend-technologie

Deel dit bericht

Software Development Times uit New York heeft Talend uitgeroepen tot ‘Best in Show’ in Software Development voor Big Data en Business Intelligence in zijn bijlage SD Times 100 2016. Ook is de softwareleverancier die zich bekwaamt in oplossingen voor big data en cloud integratie, opgenomen in de lijst ‘Companies that Matter’  van de top 100 2016 van het tijdschrift Database Trends and Applications (DBTA). Eerder stond Talend in de 2016 Big Data 100 lijst van Computer Reseller News (CRN).

“Bij Talend zijn we scherp gefocust op het leveren van oplossingen die gelijke tred houden met de veranderende marktgegevens om bedrijven te helpen met de zich ontwikkelende datamarkt om meer datagedreven te zijn en daarmee ook meer concurrerend”, zegt Auke Jilderda, sales manager bij Talend Nederland. “De erkenning van twee gerespecteerde vakbladen als SD Times en DBTA onderschrijft de inspanningen die we hebben gedaan voor onze klanten en producten, evenals de impact die Talend heeft op het bredere ecosystem.”

De SD Times 100 onderscheidt bedrijven, consortia en industriële projecten die het pad banen voor anderen, innovatieve oplossingen bedenken, en het bevorderen van state of the art van software-ontwikkeling. Nu de datavolumes blijven groeien, moeten organisaties een manier hebben om de gegevens effectief op te slaan, terug te halen en te interpreteren om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Talend wordt als enige data-integratie leverancier erkend die helpt de bergen aan informatie beheersbaar te maken. Het bedrijf deelt deze erkenning met enkele van zijn partners in het big data ecosystem, zoals Cloudera en Hortonwork.

De DBTA 100 2016 ‘Companies that Matter Most in Data’ is dit jaar voor de vierde maal opgesteld. De lijst benoemt organisaties die opvallen in het steeds veranderende IT-landschap en laat mensen even stil staan bij de wijzigingen in de IT-markt. De bedrijven die op deze lijst staan, beantwoorden de vragen uit de markt met hardware-en software-oplossingen en diensten.

Partners