21-06-2016

QNH boekt flinke groei in 2015

Deel dit bericht

IT-dienstverlener en -kennispartner QNH heeft 2015 afgesloten met een omzet van bijna 50 miljoen euro. Dit is een stijging van meer dan 3 miljoen euro ten opzichte van 2014. De nieuwe strategie van QNH, waarbij het bedrijf zich richt op business analytics, cloud, digital experience, collaboration en enterprise mobility, is succesvol en wordt in 2016 voortgezet. 

In 2015 zette QNH de ambitie om ‘trusted advisor’ te zijn voor al haar klanten extra kracht bij. Zij maakte hiervoor duidelijke keuzes, met kwaliteit en groei als belangrijke sleutelwoorden. Ook zette het bedrijf in op een verbreding van de dienstverlening bij bestaande klanten. Dit resulteerde in een omzetgroei van 7 procent waarbij de winst ten opzichte van 2014 meer dan verdrievoudigd werd.

Erwin van den Bosch, CFO bij QNH: “We zijn er trots op dat we samen met onze medewerkers en klanten dit succes hebben behaald. Naast dat we deze positieve cijfers kunnen voorleggen, hebben we ook veel mooie nieuwe samenwerkingen opgestart, die we dit jaar nog verder gaan uitbouwen. De ambitie voor 2016 is naast nog meer kwaliteit leveren en groeien met een kleine 50 professionals, onze thema’s verder uitbouwen op basis van de laatste technologische ontwikkelingen in de markt.”

Het aantal medewerkers is in 2015 toegenomen. Op dit moment zijn er in de vestigingen in België en Nederland 450 professionals actief en onlangs is er in Eindhoven een nieuwe vestiging geopend.  

 

Company:

QNH

Partners