08-07-2016

AWS Marketplace toegankelijk voor Nederlandse softwareontwikkelaars

Deel dit bericht

AWS geeft per direct ook softwareontwikkelaars (ISV’s) uit Nederland en andere EU-landen toegang tot de AWS Marketplace. Daardoor kunnen kleine en onafhankelijke softwareontwikkelaars hun producten snel en eenvoudig registreren bij en verkopen via AWS.

Veertien aanbieders van software voor beveiliging, netwerken, databases, Business Intelligence, opslag en media hebben hun producten al toegevoegd aan het meer dan 2700 oplossingen tellende aanbod van meer dan 925 aanbieders.

Een volledige lijst van Europese softwareaanbieders is te vinden op de AWS Marketplace website. Onder hen bevinden zich onder meer:
• Wil Mayers, Directeur Research en Development bij Alces: “We gebruiken de AWS Marketplace om het bereik van onze open-source High Performance Compute (HPC) cluster software te vergroten. Dankzij de Marketplace zijn eindgebruikers zelfvoorzienend, en die benadering is uniek. Veel klanten proberen onze software uit, iets wat met traditionele lokale uitrol van software simpelweg niet mogelijk zou zijn. We hebben nu toegang tot klanten in meer dan 190 verschillende landen en bouwen verder op het succes van ons open-source framework om deze gebruikers meer diensten te leveren en onze set producten verder te ontwikkelen."
• Tomasz Jakubowski, Chief Architect bij Perun Works: “Perun Works was als één van de eerste Europese aanbieders van software te vinden op de AWS Marketplace. We zijn positief verrast door de eenvoud en de goede hulp van de AWS-medewerkers. Ons product – Zenected – krijgt meer erkenning en het is stukken makkelijker om met klanten wereldwijd in contact te komen.”
• Dr. Jens Graupmann, VP Product Management, EXASOL: “Het aanbieden van op maat gemaakte, flexibele analytische oplossingen in de cloud was lange tijd onmogelijk. Er was een gebrek aan computerkracht om high performance analytische databases te draaien. Amazon Web Services zorgt voor de nodige computerkracht, en we zijn zeer te spreken over hoe eenvoudig het was om onze producten beschikbaar te stellen via AWS Marketplace.”
• Jan Weigner, mede-eigenaar en Managing Director van Cinego: “De beschikbaarheid van onze software via AWS Marketplace is cruciaal voor onze klanten. Daardoor kunnen ze de Cinegy-technologie proberen in een HD cloud. Het is voor hen een zeer kosteneffectieve manier om snel, efficiënt, zonder risico’s en zonder dat er op voorhand betaald hoeft te worden een broadcast-kanaal van exceptionele kwaliteit en betrouwbaarheid op te zetten.”
• Stace Hipperson, CEO van Hyperglance Ltd: “Hyperglance direct via de AWS Marketplace aanbieden levert ons een uniek competitief voordeel op. Onze klanten kunnen automatisch en gemakkelijk een nauwkeurige en datarijke topologie van hun IT-omgeving (op AWS) opstellen, en alleen betalen voor onze software wanneer ze deze nodig hebben, zoals tijdens een security compliance audit.”

Meer informatie: Amazon

Company:

Amazon

Partners