14-07-2016

Enable-U brengt 'Integration as a Service' naar de Nederlandse overheid met Dell Boomi

Deel dit bericht

Enable-U voegt het cloudintegratieplatform Dell Boomi toe aan haar productaanbod. Met Dell Boomi kunnen organisaties snel en eenvoudig alle applicaties, zowel in de cloud als on premise, koppelen en beheren, zonder dat daar lokaal software, hardware of specifieke kennis voor nodig is. Enable-U is integratiespecialist voor de Nederlandse overheid.

Dell Boomi wordt een vast onderdeel van de totale clouddienstverlening van Enable-U. Hiermee kunnen overheden en applicatie-aanbieders het volledige integratievraagstuk zelf organiseren in de cloud, of volledig uit handen geven aan Enable-U.

Koppelingen
Veel gemeenten en landelijke overheden moeten dezelfde koppelingen realiseren, bijvoorbeeld met de Landelijke Voorziening WOZ. Met Dell Boomi kan de overheidsmarkt profiteren van de herbruikbaarheid van de gerealiseerde koppelingen en integraties. Koppelingen kunnen met Boomi automatisch worden hergebruikt en de architectuur is volledig schaalbaar. Het platform is bovendien volledig complementair aan het volledige productportfolio van Enable-U, waardoor een totaaloplossing wat betreft integratie ontstaat.

Grote trek richting de cloud
Senior Manager voor Boomi Jan-Willem Koppers bij Dell EMEA zegt hierover: “Enable-U was voor ons bij uitstek de partij om mee te partneren. Zij hebben veel kennis en ervaring met complexe integratievraagstukken en richten zich specifiek op de overheidsmarkt. Vanwege hun expertise kunnen zij geweldige resultaten bereiken met Dell Boomi.”
Oprichter en directeur Frank Arts van Enable-U vult aan: “Ook in de overheidsmarkt is de grote trek richting de cloud gestart. De uitdaging zit in het koppelen van alle applicaties, zowel van en naar cloudapplicaties als ‘op de grond’. Met Dell Boomi stellen wij overheden hiertoe in staat. Door integratie en het onderhoud ervan vanuit de cloud te regelen, zal de druk op het IT-team bij overheden afnemen, neemt de snelheid van implementatie toe en kunnen de managementkosten dalen. Daarnaast is minder integratiekennis in huis nodig. Wij zien Dell Boomi als het neusje van de zalm; gebruiksvriendelijk, simpel en krachtig. Het is anno nu de meest moderne vorm van integratie.”

Meer informatie: www.enable-u.nl

Partners