14-07-2016

Software AG biedt webMethods 180 dagen gratis aan

Deel dit bericht

Software AG stelt een gratis proefversie beschikbaar van het webMethods-platform, bestaande uit voorzieningen voor Hybrid Integration en Business Process Management. Met Hybrid Integration kunnen toepassingen op het gebied van cloud, mobiel, big data en IoT met elkaar worden verbonden.

De Business Process Management Suite (BPMS) biedt de mogelijkheid om snel procesgedreven applicaties te ontwikkelen voor zakelijke flexibiliteit. De proefversie van webMethods is 180 dagen geldig en bevat ook het gepatenteerde CloudStreams, waardoor ontwikkelaars hun cloudapplicaties kunnen integreren. Daarnaast zijn de webMethods B2B-gateway en de Managed File Transfer (MFT) opgenomen in de proefversie.  

Best practises
De proefversie van webMethods BPMS bevat alle mogelijkheden voor het samenstellen, beheren en monitoren van flexibele zakelijke applicaties – of ze nu procesgestuurd of taakgestuurd zijn, of gebouwd als case management-applicatie. De mogelijkheden voor applicatieontwikkeling moeten volgens het bedrijf resulteren in intuïtieve gebruikersinterfaces voor een betere klanttevredenheid en hoge betrokkenheid van de gebruiker.  
De proeflicentie is beschikbaar via de Software AG TECHcommunity. Het webMethods team deelt hier best practises, FAQ’s en tips, maar ook advies hoe uiteenlopende zakelijke problemen kunnen worden opgelost en het optimale uit het webMethods-portolio kan worden gehaald. Partijen die gebruik maken van de proefversie krijgen ook direct toegang tot deze rijke bron aan kennis en ervaring.

Apama Community Edition
webMethods is niet de enige software die Software AG gratis aanbiedt. De nieuwe Apama Community Edition van Software AG is een gratis versie van het Apama Streaming Analytics-platform. Hiermee kunnen ontwikkelaars streaming analytics-applicaties bouwen en deze applicaties in productie nemen, voor real-time analyse van big data. Apama Community Edition bevat de meeste functionaliteiten en mogelijkheden van de premium-versie en maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om kleinschalige projecten te draaien.

De gratis proefversie van webMethods is beschikbaar in de download-sectie van TECHcommunity.
De gratis proefversie van Apama is beschikbaar op www.apamacommunity.com.

Partners