08-08-2016

Frank Beerlage nieuwe country manager ServiceNow Nederland

Deel dit bericht

ServiceNow heeft Frank Beerlage aangesteld als nieuwe country manager voor Nederland. In deze rol is Beerlage verantwoordelijk voor de groei van ServiceNow in Nederland, de verdere professionalisering van de interne organisatie en het implementeren van de nieuwe Nederlandse channelstrategie. ServiceNow is leverancier van enterprise IT-oplossingen.

Beerlage heeft ruime leidinggevende en saleservaring in de IT-sector op het gebied van big data analytics-oplossingen en in de markt voor ERP-software. Zo werkte hij negen jaar bij Teradata, waarvan de laatste drie jaar als managing director voor de Benelux-regio. Daarvoor werkte Beerlage negen jaar bij SAP in diverse salesfuncties.

Uitdaging
Volgens Beerlage was het passeren van de 1 miljard dollar omzetgrens eerder dit jaar een belangrijke mijlpaal voor ServiceNow. "Het zet ons stevig neer als enterprise cloud company. Daarnaast is kort geleden een nieuwe groeistrategie gepresenteerd die ons in 2020 naar een omzet van 4 miljard dollar moet brengen. Deze ambitie vraagt uiteraard ook om een verdere professionalisering van de interne organisatie op diverse gebieden en meer focus op het partnerkanaal. Ik krijg nu de kans om dit proces de komende jaren in Nederland in goede banen te leiden. Een prachtige uitdaging", aldus Beerlage.

Ook nieuwe groeistrategie in België
In dezelfde lijn is Geert Speltincx gestart als country manager van ServiceNow België. In deze rol stuurt hij de Belux-afdeling van ServiceNow aan. Hiervoor was hij veertien jaar managing director bij Compuware, het huidige Dynaware. Speltincx is een belangrijke factor in de Belux-organisatie voor eenzelfde verdere professionalisering van de interne organisatie en uitgebreidere focus op het partnerkanaal.

Meer informatie: ServiceNow

Company:

ServiceNow

Partners