09-08-2016

Mindtree leider in NelsonHall's Software Testing Services rapport 2016

Deel dit bericht

Mindtree is door onderzoeks- en adviesbureau NelsonHall erkend als leider in softwaretestdiensten in het laatste Vendor Evaluation and Assessment (NEAT) rapport van 2016. Mindtree is aanbieder in digitale transformatie en IT-diensten.

Het NEAT-rapport van NelsonHall analyseert de algehele prestaties van 24 leveranciers die softwaretestdiensten aanbieden, met een specifieke focus op testcapaciteiten in consulting, digitale transformatie en efficiëntie. Mindtree is volgens NelsonHall een leider in deze sector door haar gespecialiseerde testaanbod in een heel scala van oplossingen, waaronder digitaal, automatisering, prestatietechniek en producttechniek. Investeringen in intellectueel eigendom ter ondersteuning van dit aanbod, alsmede de creatie van het end-to-end Dynamic Test Engineering Platform hebben bijgedragen aan de sterke score. Deze score weerspiegelt Mindtree's uitbreiding van haar serviceportfolio waarin een innovatief aanbod is opgenomen rond de meting van de ervaringen van eindgebruikers, door gedrag aangedreven ontwikkeling ter ondersteuning van Agile, testen van Bluetooth en IvD, aldus NelsonHall.

DevOps
Volgens IT Services Research Director Dominique Raviart van NelsonHall blijft Mindtree haar investering in eigen geautomatiseerde hulpmiddelen demonstreren. “Met DTEP investeert Mindtree in een DevOps-platform, met functies waaronder continue integratie en continue inzet. Dit maakt DTEP relevant voor de digitale wereld." NelsonHall is een wereldwijd opererend BPO- en ITO-analistenbureau met analisten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa. Download hier het rapport.

Meer informatie: Mindtree

Company:

Mindtree

Partners