11-08-2016

Salves start nieuwe divisie Testservices West in Rotterdam

Deel dit bericht

Salves is een nieuwe testdivisie in Rotterdam gestart. De opening van de derde vestiging past in de ambitie van Salves om toonaangevend in de testmarkt te zijn. Salves is aanbieder op het gebied van softwaretesten, Microsoft consultancy & adoptie en AFAS.

Volgens mededirecteur van de nieuwe vestiging Christian Hoppenbrouwers hebben opdrachtgevers hebben te maken met continue verandering in een vaak onvoorspelbare markt. “Dat vraagt om steeds sneller, kwalitatieve wijzigingen te kunnen doorvoeren. Wij hebben de tools, de oplossingen, de ervaring én de toewijding om hen daarbij te helpen”. Salves Testservices West richt zich – net als de twee andere testvestigingen Midden (in Hilversum) en Zuid (in Helvoirt) – op het gehele palet van testdiensten, zoals continuous delivery, DevOps, security, technisch testen en testautomatisering.

State of the art testtools
Binnen Salves wordt intensief samengewerkt tussen de testdivisies en de divisies Microsoft en AFAS. Hoppenbrouwers, die eerder voor onder meer CMG, EclipseIT en Alten Nederland werkte, geeft aan dat die samenwerking volgens opdrachtgevers resulteert in kwalitatief hoogwaardige diensten en een trackrecord van succesvolle implementaties. De kracht van Salves zit volgens hem in de goed opgeleide, betrokken en betrouwbare medewerkers, het werken met state of the art testtools en ontwikkelmethoden. Maar in ook het nauwlettend volgen van relevante thema’s als DevOps, Continuous Deployment, Security, Mobile en Cloud.
Sinds 2006 is Salves uitgegroeid tot een bedrijf met circa 100 medewerkers, met klanten die tot de Top 200 bedrijven van Nederland behoren.

Meer informatie: Salves

Partners