24-08-2016

Centric biedt Security Sparks* als katalysator voor security

Deel dit bericht

Centric introduceert de Security Sparks*, een instapdienst voor een vaste, lage prijs om het security-vuur binnen organisaties te doen ontbranden.

Cybersecurity, privacy, security awareness zijn enkele termen die dagelijks langskomen. Iedere organisatie ‘moet’ er iets mee, maar wat precies en hoe de juiste personen betrokken raken is soms onduidelijk.

De Sparks* zorgen voor een toegankelijke eerste kennismaking met een specifiek security-onderwerp. Een Spark* bestaat uit een sessie op locatie, waarbij securityspecialisten kennis overdragen en samen met de deelnemers concreet aan de slag gaan met een actueel security-thema. De organisatie ontvangt concrete verbeter- en actiepunten, waarmee ze direct aan de slag kan.

Instapdiensten
In totaal zijn er zes Security Sparks* ontwikkeld, op het gebied van security management, continuity management, cybersecurity, privacy en security awareness. De Security Sparks* zijn interessant voor zowel leden van het managementteam als voor (betrokken) medewerkers. Centric biedt deze instapdiensten voor een vaste prijs voor per sessie.

Meer informatie en een overzicht van de zes Security Sparks* downloaden: Centric

Tags:

Security

Company:

Centric

Partners