01-09-2016

HPE versnelt applicatieontwikkeling met Machine Learning API-combinaties

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kondigt Haven OnDemand Combinations aan. Dit nieuwe cloudgebaseerde product is gebouwd op het HPE Haven OnDemand-platform en zorgt dat developers de kracht van Machine Learning kunnen gebruiken om fundamenteel vernieuwende applicaties te bouwen.

HPE HoD Combinations biedt een ingebouwde catalogus van zelflerende services en heeft een intuïtieve drag and drop interface. Developers kunnen meerdere Machine Learning-API’s combineren en deze direct in hun ontwikkelingsprojecten verwerken. Hierdoor creëren ze snel en eenvoudig sterke applicaties voor mobiel en enterprise.

Zelflerende applicaties
Volgens CTO Big Data Platform Fernando Lucini van HPE Software symboliseert Haven OnDemand Combinations de volgende stap in HPE’s visie om Machine Learning voor grote groepen developers beschikbaar te maken. “Wij helpen ze bij het bouwen van cognitieve applicaties, ook wel zelflerende applicaties genoemd. Met HPE HoD Combinations hebben enterprise developers nu toegang tot de benodigde bouwstenen om hun applicatieontwikkeling naar het volgende niveau te brengen via een eenvoudige en intuïtieve oplossing.”

Mogelijkheden
HoD Combinations biedt developers en datawetenschappers de benodigde tools om de focus te leggen op het bouwen van moderne, datarijke applicaties. Deze applicaties helpen bedrijven om op de markt te excelleren. HoD Combinations biedt verschillende nieuwe mogelijkheden:
- Vereenvoudigde codering en verbeterde performances – Het vermindert de complexiteit van codes naar een enkelvoudige API-call. Deze ondersteunt onbeperkt transformaties en processen en vermindert latentie vanwege minder API-calls.
- Intuïtieve drag and drop grafische UI – Dit biedt developers de mogelijkheid om meer dan 70 API’s van HPE Haven OnDemand met elkaar te verbinden. Hiermee creëren, testen en lanceren ze nieuwe services in enkele minuten.
- Lanceren en hergebruik – De in HoD Combinations geïntegreerde ‘publish and reuse’ functie zorgt dat developers veilig een cognitieve service lanceren. Deze is gebaseerd op de HoD API’s van hun organisatie, zodat hergebruik mogelijk is.
- Nadruk op innovatie in Machine Learning – Het faciliteert de ontwikkeling van nieuwe services en applicaties met slechts een paar coderegels, zodat de kracht van Machine Learning volledig benut kan worden.
- Developer- en commerciële versies – Developers kunnen gratis een preview of prototype van HoD-combinaties krijgen door een Freemium account te nemen. De commerciële versie beschikt over verbeterde quota’s en verzekert een sterk serviceniveau.
- Geleverd via het Microsoft Azure cloudplatform – HoD Combinaties wordt wereldwijd geleverd via het Microsoft cloudplatform. Hiermee worden essentiële performance, betrouwbaarheid, security en schaalbaarheid verzekerd.

Meer dan 18.000 gebruikers
HPE Haven OnDemand is beschikbaar sinds maart 2016 en wordt geleverd als service op Microsoft Azure. Sindsdien biedt het meer dan 70 Machine Learning API’s. HPE Haven OnDemand heeft meer dan 18.000 gebruikers, van individuele softwarearchitecten en datawetenschappers tot complete bedrijven met grote ontwikkelteams. Het platform zorgt dat gebruikers wereldwijd duizenden applicaties kunnen bouwen, ofwel miljoenen API-calls per maand.
De HPE Haven on Demand Combinations preview is wereldwijd – op aanvraag – beschikbaar op de Haven OnDemand marktplaats vanaf het vierde kwartaal van 2016.

Meer informatie: Haven Ondemand API’s en Haven OnDemand Combinations.

Partners