11-11-2016

Snow Software introduceert Snow Automation Platform 3.0

Deel dit bericht

Snow Software introduceert versie 3.0 van het Snow Automation Platform. Het nieuwe platform automatiseert belangrijke taken voor software- en systeemmanagement, zoals het beheren van apps en clouddiensten in self-service portals, het verwijderen van ongebruikte software en het beheren van processen rondom nieuwe of vertrekkende werknemers.

In aanvulling op de al bestaande geautomatiseerde processen voor SAM, maakt Snow Automation Platform 3.0 het mogelijk om mobiele en cloudinvesteringen te beheren met geautomatiseerde processen. Het platform maakt gebruik van één interface waarin software, apps en clouddiensten voor alle devices worden beheerd. Gebruikers selecteren de software of diensten die ze aan willen passen, waarbij het niet uitmaakt vanuit welk device ze de interface openen of voor welk device ze aanpassingen willen doen. Ook automatische goedkeuring en notificaties zijn toegevoegd, net als de mogelijkheid voor gebruikers om devices toe te voegen, app- en wifi-aanvragen te doen en hun eigen mobiele apparaat leeg te maken.

Optimalisatiemogelijkheid
Met de nieuwe Azure- en AWS-optimalisatiemogelijkheid kunnen geautoriseerde gebruikers virtuele machines aanvragen, verstrekken, beheren en buiten gebruik stellen via een eenvoudige selfservice portal. Door gebruik te maken van inschrijvingsmodellen wordt software automatisch verwijderd als deze niet langer nodig is. Dit samen zorgt ervoor dat organisaties controle hebben over de resources en kosten van Azure en AWS.

Meer informatie over het Snow Automation Platform

Partners