16-11-2016

Centric wint meeste percelen rijksbrede aanbesteding IV-opleidingen

Deel dit bericht

Centric Education heeft een raamovereenkomst getekend met de Rijksoverheid voor het verzorgen van opleidingen op het gebied van informatievoorziening (IV). De overeenkomst volgt op de rijksbrede aanbesteding IV-opleidingen, waaraan 73 rijksoverheidsinstanties deelnamen. De overeenkomst is op 7 november 2016 ingegaan en geldt voor een periode van twee jaar.

Centric fungeert als intermediair voor diverse IV-opleidingen voor alle deelnemende organisaties. Daarnaast gaat Centric voor het Rijk opleidingen verzorgen op het gebied van infrastructuur, ontwikkelen & testen en IV-security.

Dat Centric goed scoorde op verschillende percelen is volgens de organisatie te danken aan de brede kennis van IV-opleidingen en de kwaliteit van de dienstverlening die Centric de afgelopen jaren al bij meerdere onderdelen van de centrale overheid heeft weten te realiseren. Jørgen Bergwerff, busines unit manager bij Centric Education: “We zijn uiteraard enorm blij met deze fantastische opdracht en stellen alles in het werk om de rijksoverheidsinstanties opleidingen te bieden die van meerwaarde zijn voor de betrokken organisaties en hun medewerkers.”

Meer informatie: Centric

Partners