29-11-2016

Microsoft vestigt IoT-kantoor op Brussels Airport

Deel dit bericht

Microsoft heeft een langetermijn huurovereenkomst met CODIC ondertekend om haar nieuwe kantoren op Brussels Airport te vestigen. Microsoft neemt in 2018 haar nieuwe Internet of Things kantoor in het PassPort gebouw in gebruik.

Het PassPort gebouw is een nieuw vastgoedproject dat door CODIC wordt ontwikkeld en momenteel in aanbouw is. Het zal vanaf 2018 ultramoderne kantoren aanbieden met een indrukwekkend uitzicht op de landingsbanen. Microsoft zal er in de loop van 2018 haar Internet of Things kantoor vestigen, met 3.500 m² vloeroppervlak. De Brusselse zetel wordt een centrale trefplaats voor medewerkers, partners en klanten. 

Unieke plek
Michael Beal, General Manager van Microsoft Belux is bijzonder trots om het ‘Internet-of-Things’ kantoor op deze unieke plek te mogen vestigen. “We willen in ons nieuw kantoor duurzaamheid, levenskwaliteit en ecologie omarmen. Bovendien zullen onze klanten en partners zich kunnen onderdompelen in de nieuwste evoluties rond onze cloud-technologie zoals Internet of Things, bots, machine learning en artificiële intelligentie.”
Microsoft vervoegt zo twee andere vooraanstaande firma’s langs de landingsbanen: Deloitte en KPMG. Deloitte was er als eerste bij om de kansen te grijpen die de nieuwe kantoorgebouwen op Brussels Airport bieden. Deloitte opent vanaf januari 2017 haar Belgische hoofdzetel in het Gateway-gebouw (36.000 m²), naast het PassPort gebouw. De Belgische zetel van KPMG zal 13.500 m² van het PassPort gebouw innemen.

Meer informatie: Microsoft

Partners