30-11-2016

Pluralsight introduceert evaluatie- en leerpad voor Android-vaardigheden

Deel dit bericht

Pluralsight heeft een dynamische tool bekendgemaakt voor de evaluatie en training van ontwikkelvaardigheden voor Android. Het evaluatie- en leerpad voor ontwikkeling voor Android is samengesteld door experts uit de sector en is beschikbaar op Pluralsights educatieplatform voor technologie. Pluralsight is aanbieder op het gebied van online leren voor technologieprofessionals.

De tool voorziet ontwikkelaars van de meest directe route naar meer bekwaamheid in ontwikkeling voor Android en om technologieprofessionals te helpen bij voorbereiding op de Google Associate Android Developer-certificering. Volgens Mike Woodring, vicepresident van ontwikkelaarscontent bij Pluralsight, bestaat er wereldwijd veel vraag naar Android-ontwikkelaars en trekt Google er hard aan om miljoenen ontwikkelaars meer vaardigheden te geven en te certificeren. “Onze nieuwe evaluatietool voor Android-vaardigheden voorziet ontwikkelaars van een geloofwaardige en hoogwaardige oplossing om hun vaardigheden te benchmarken. We raden alle Android-ontwikkelaars aan onze evaluatie te doen, vooral als voorbereiding op Google's examen en certificering voor Associate Android Developers."

Evaluatieresultaten
In slechts vijf minuten en twintig vragen kwantificeert de nieuwe evaluatie van Pluralsight de Android-ontwikkelvaardigheden van een lid en krijgt hij/zij de mogelijkheid te zien hoe hoog zijn/haar vaardigheidsniveau is ten opzicht van andere Android-professionals. De evaluatieresultaten helpen de ontwikkelaar tevens hiaten in zijn/haar kennis te identificeren en trainingsadvies te krijgen over hoe vaardigheden te vergroten op het gebied van ontwikkelen voor Android. Pluralsight streeft ernaar ontwikkelaars te helpen nieuwe technologieën onder de knie te krijgen.

Meer informatie: Pluralsight

Partners