30-11-2016

Verkorte Amazon Web Services re:Invent in de Meervaart Amsterdam

Deel dit bericht

Amazon Web Services houdt op woensdag 14 december haar evenement re:Invent in Theater De Meervaart te Amsterdam. Dit gratis evenement is een herhaling van de in Las Vegas gehouden re:Invent.

In Las Vegas vindt Amazon Web Services re:Invent tot en met donderdag 1 december plaats. Keynotes zijn via live streaming te volgen. Het is wereldwijd het grootste evenement dat de AWS community bijeen brengt. Op woensdag 14 december vindt van 8.00 tot 13.00 uur een kleine ‘herhaling’ van re:Invent plaats, waarin een samenvatting van re:Invent Las Vegas wordt gepresenteerd.

Breakout sessies
Sprekers zullen Danilo Poccia, Technical Evangelist AWS EMEA, en Adrian Hornsby, Technical Evangelist AWS Nordics & Baltics, zijn. Bezoekers kunnen twee breakout sessies bijwonen, waarover ze nu al hun voorkeur kunnen uitspreken. Aansluitend is er een lunch en gelegenheid tot netwerken. De sessies gaan over belangrijke producten, diensten en verbeteringen aan AWS. Ook bestaat de mogelijkheid om diepgaande technische vragen te stellen over de meest recente aankondigingen en projecten.

Kijk hier voor het programma en registratie.

Woensdag 14 December
08.30 - 13.15 uur
Theater De Meervaart
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam

Company:

AWS, Amazon

Partners