06-12-2016

Scribe Software introduceert nieuwe generatie Scribe Online iPaaS

Deel dit bericht

Scribe Software introduceert een nieuwe versie van haar integration Platform-as-a-Service Scribe Online. Hierin is de gebruikerservaring verder geoptimaliseerd en is de application programming interface (API) uitgebreid. De API versnelt creatie en vereenvoudigt beheer van integratie tussen clouddiensten, on-premise applicaties en databases. Scribe Software is aanbieder in data-integratie.

Dankzij de optimalisaties van Scribe Online kunnen bedrijven van diverse omvang zowel eenvoudige als complexe integraties realiseren. Daarnaast wordt volgens Scribe de implementatie van integraties met specifieke interne processen en unieke applicatieconfiguraties tot wel tachtig procent versneld ten opzichte van zelf geprogrammeerde integraties.
De nieuwe, op HTML5 gebaseerde user interface van Scribe Online is opnieuw ingericht om integraties te versnellen en algemeen beheer te vereenvoudigen. De nieuwe UI is verbeterd op het gebied van lay-out en in-app-ondersteuning. Dit bespaart volgens Scribe tijd op integratieprojecten en moet zowel businessanalisten als developers in staat stellen om integraties snel te realiseren, te implementeren en te beheren. Daarnaast verbetert de nieuwe UI de manier waarop klanten werken met Scribe Online dankzij een flexibele, responsive interface die is voorzien van touchfuncties en smartphone- en tabletondersteuning.

REST API
De update borduurt voort op de onlangs aangekondigde toevoegingen aan de REST API van Scribe Online. Deze REST API is nu beschikbaar voor SaaS-providers, system integrators en softwareontwikkelaars, en voorziet ze van volledige controle over het Scribe Online-platform. Hieronder valt ook de mogelijkheid om elk onderdeel van de userinterface te beheren. De API kan worden gebruikt voor het automatisch uitrollen, configureren en uitvoeren van integraties.

Functies en mogelijkheden

  • Kant-en-klare applicatieconnectors en -templates – Dit biedt verbinding met tientallen populaire cloud- en on-premise-applicaties, zoals Salesforce, Microsoft Dynamics CRM, SugarCRM, SAP, Microsoft Dynamics AX/NAV/GP, Microsoft Dynamics 365, NetSuite en SQL Server. Templates zijn te gebruiken als startpunt voor populaire applicatiecombinaties.
  • Beheer van meerdere integraties – Een uitgebreide beheerconsole biedt continu updates over de staat van alle actieve integraties en de mogelijkheid om eventuele problemen te onderzoeken. Hierdoor wordt het eenvoudiger om meerdere integratieprojecten te beheren.
  • Voordelen van integratie lifecycle management – De nieuwe, visuele ontwerpomgeving is ‘self-documenting’. Dit vermindert de onderhoudskosten en vereenvoudigt de overdracht aan werknemers die integraties implementeren, uitvoeren en onderhouden.

De eerste softwareontwikkelaars hebben de API gebruikt voor het:

  • Vereenvoudigen van de ontwikkeling van integraties en automatisering;
  • Vereenvoudigen van het configureren en implementeren van integraties;
  • Vereenvoudigen van beheer en onderhoud van integraties.”

Scribe Online is gratis te proberen.

Partners