04-01-2017

Sogeti behaalt Red Hat Premier Business Partner status

Deel dit bericht

Sogeti heeft de Premier Business Partner status van Red Hat verworven op basis van de Nederlandse activiteiten in zowel cloud als datacenter infrastructure services, waaronder middleware.

Daarnaast heeft de IT-dienstverlener volgens Red Hat laten zien dat ze beschikt over de gewenste commerciële en technische kennis en vaardigheden. Sogeti ontwikkelt en beheert software waarbij gebruik wordt gemaakt van op open source gebaseerde Red Hat-technologie in zowel Sogeti’s private cloud-omgeving als op locatie in corporate organisaties.

Volgens Business Line Manager Open Source Robert Jan ten Dijke bij Sogeti kunnen klanten profiteren van de gecombineerde ervaring op het gebied van cloud, DevOps en applicatiemodernisering. “Wij bieden onze klanten het Red Hat OpenShift Container Platform, dat snellere applicatieontwikkeling mogelijk maakt. We passen DevOps-methodieken toe die een open source gebaseerde nieuwe generatie infrastructuur mogelijk maakt. Dat kan meer innovatie bieden, en stelt organisaties in staat om producten en diensten sneller op de markt te brengen, waardoor de klanttevredenheid verbeterd kan worden.”

Company:

Sogeti

Partners