11-01-2017

Capgemini biedt startups kansen met InnovatorsRace50 competitie

Deel dit bericht

Capgemini heeft het startsein gegeven voor de InnovatorsRace50, een wereldwijde competitie voor startups in de aanvangsfase waarmee zij de potentie kunnen laten zien van hun producten, diensten of innovatieve technologie. Deze speciale editie van de Innovators Race, ter gelegenheid van Capgemini’s vijftigste verjaardag dit jaar, staat in het teken van innovatief ondernemerschap.

De vijf winnende startups krijgen een financiering ter waarde van 50.000 US Dollar, uitgebreide netwerkmogelijkheden, deelname aan internationale tech events, toegang tot sectorexperts en de kans om partner van Capgemini te worden. Startups hebben tot 28 februari aanstaande de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze internationale competitie via www.innovatorsrace50.com. Uit de inschrijvingen worden vijftig startups gekozen, verdeeld over vijf categorieën (tien in elke categorie). Een panel van experts kiest vervolgens twee finalisten per categorie. Deze categorieën zijn:
- Govtech and Social Enterprises
- Fintech and Mobility
- Consumers and Well-Being
- Digital Processes and Transformation
- Data and Security

Applied Innovation Exchanges
In april en mei kunnen de tien finalisten, de twee beste startups per categorie, technologie- en sectorexperts ontmoeten in een van de vijf Applied Innovation Exchanges van Capgemini in Londen, San Francisco, München, Mumbai en Parijs. Tijdens deze sessies kunnen de deelnemers hun innovatie ontwikkelen, testen en toepassen. De aanwezige experts zullen hun kennis en ervaring inzetten om de startups verder te helpen en hen voor te bereiden op de definitieve presentatie van hun idee.

CNN
In september en oktober 2017 kunnen beelden van Capgemini’s InnovatorsRace50 worden bekeken via www.innovatorsrace50.com. Onder de titel Unicorns zal nieuwszender CNN ook aandacht besteden aan de compettitie. Deze zijn te bekijken via CNNMoney.com/Unicorns en in een speciale televisie-uitzending van CNN International in oktober. Aansluitend op de InnovatorsRace50 zal CNN ten slotte een unieke ranglijst publiceren van de vijftig meest actieve en veelbelovende startups met een waarde van meer dan 1 miljard USD in 2017: The Unicorns 50.

Company:

Capgemini

Partners