12-01-2017

ilionx breidt uit naar Eindhoven met Business Unit Software Development

Deel dit bericht

ICT-dienstverlener ilionx opent in Eindhoven haar vijfde vestiging. De Business Unit Software Development wordt opgezet door Wilco Jacobs en Belinda van Eck. Ilionx is dienstverlener op het gebied van onder andere Business Intelligence, cloudstrategie en software-ontwikkeling.

De Eindhovense vestiging zal zich vooral richten op de Java-dienstverlening van ilionx. Business Unit Managers Wilco Jacobs en Belinda van Eck hebben de ambitie om met een team van Java-specialisten een breed scala aan klanten in de regio te gaan bedienen.

Hightechindustrie
Volgens Wiebe de Boer, directeur van ilionx, kon een vestiging in Eindhoven als het hart van de hightechindustrie in Nederland niet ontbreken op het lijstje van vestigingen. ”We geloven sterk in het ‘local for local-principe’, waarbij klanten ondersteuning krijgen van consultants die altijd dichtbij zijn. We zijn er ongelofelijk trots op dat Wilco en Belinda dit nieuwe avontuur gaan leiden."

Java-specialisten
Wilco Jacobs was hiervoor werkzaam als Sales & Account Manager bij Ciber, Belinda van Eck als Accountmanager Mobile Solutions bij ilionx. "Het versterken van het team met goede Java-specialisten heeft de grootste prioriteit voor de komende tijd", aldus het duo. "Daarnaast lopen er ook veelbelovende gesprekken met bestaande en nieuwe klanten van ilionx."
Het kantoor wordt gevestigd aan het Kennedyplein in Eindhoven. Daarnaast heeft ilionx vestigingen in Utrecht (hoofdkantoor), Groningen, Zwolle en Almere.

Meer informatie: ilionx

Partners