08-02-2017

Vernieuwde website Adept Events toont overzichtelijk aanbod evenementen

Deel dit bericht

Adept Events heeft haar website totaal vernieuwd, waardoor haar aanbod aan evenementen nog overzichtelijker is geworden. Adept Events organiseert seminars, workshops, expert meetings en congressen op het gebied van onder andere Business Intelligence, Datawarehousing en Data Management enerzijds en Software Engineering, Requirements en Business Analyse anderzijds.

Op de homepage van Adept Events is het door de heldere lay-out voor bezoekers nu zeer eenvoudig om een selectie te maken uit het aanbod. Op dynamische wijze worden de aangeboden seminars, evenementen of thema’s gegroepeerd en op chronologische volgorde geplaatst. Alle informatie over het gekozen evenement en de inschrijving wordt op een pagina gepresenteerd. Uniek is dat er bij de meeste evenementen een video gepresenteerd wordt, waarin de trainer in een interview uitleg geeft over zijn vakgebied en het aangeboden seminar.

Data Warehousing & Business Intelligence Summit
Met de workshops en seminars van Adept Events wordt één specifiek onderwerp door een gerenommeerde trainer/spreker behandeld in één of meerdere dagen. De workshops kenmerken zich door sterke interactie tussen trainer en cursist. Op de congressen treedt een keur van onafhankelijke sprekers op die hun sporen reeds hebben verdiend in het vakgebied.
Op 28 en 29 maart 2017 organiseert Adept Events in Amsterdam de jaarlijkse Data Warehousing & Business Intelligence Summit, waar diverse top-analisten en thought leaders aan professionals de laatste inzichten en trends zullen presenteren.

De door Adept Events georganiseerde evenementen zijn inhoudelijk verbonden aan de professionele IT-portals BI-Platform.nl en Release.nl.
Meer informatie: Adept Events

Partners