24-03-2017

Yourhosting opent Azure Stack Experience Center

Deel dit bericht

Hosting- en cloudprovider Yourhosting heeft op haar hoofdkantoor in Zwolle een Experience Center geopend voor Azure Stack, de technologie van Microsoft waarmee bedrijven optimaal kunnen profiteren van een hybride cloudinfrastructuur.

Bedrijven, zorginstellingen, gemeentes en Independent Software Vendors (ISV’s) kunnen in het Experience Center de laatste beta-versie van Azure Stack onderzoeken en zo inzicht krijgen in de mogelijkheden van het platform. Yourhosting is als enige Nederlandse service provider nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack en verwacht dat de technologie na de officiële lancering deze zomer in snel tempo de markt gaat veroveren.

Schaalbaarheid
Azure Stack is de opvolger van Azure Pack, Microsoft’s technologie voor de bouw van private clouds, en onderscheidt zich door de verregaande integratiemogelijkheden met Public Azure. Workloads en data kunnen met Azure Stack naadloos tussen een eigen infrastructuur en de datacenters van Microsoft worden verplaatst. Bedrijven kunnen hierdoor gebruik maken van de schaalbaarheid en flexibiliteit van Microsofts public clouddiensten en zich er tegelijkertijd van verzekeren dat ze voldoen aan eigen veiligheidsnormen en wet- en regelgeving.

Kennis en ervaring
Yourhosting was in 2016 betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack, de hybride cloud-oplossing van Microsoft. “Yourhosting is wereldwijd een van de eerste drie Microsoft-partners die Azure Stack met ons testen”, zegt Ron Augustus, Director Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft Nederland. “Ze hebben hierdoor veel kennis en ervaring opgedaan over het platform. Met de opening van het experience center van Yourhosting wordt de digitale transformatie in Nederland tastbaarder. De bezoeker leert hoe de mogelijkheden van Azure Stack ervoor zorgen dat organisaties meer uit de technologie kunnen halen.” Op de website van Yourhosting kunnen geïnteresseerden informatie vinden over Azure Stack en het Azure Stack bètaprogramma van Yourhosting.

World Hosting Days
Eric Mink, CTO bij Yourhosting, geeft tijdens de World Hosting Days in Duitsland ook een aantal presentaties van de mogelijkheden van Azure Stack op de stand van Yourhosting en zusterbedrijf Resello. De presentaties vinden dagelijks plaats op stand Z32 om 10:00 uur en 15:00 uur. De laatste versie van de Azure Stack beta (TP3) kwam twee weken geleden uit en is in het Experience Center te bekijken. Naar verwachting komen er geen grote vernieuwingen meer in Azure Stack voor de officiële wereldwijde lancering.

Meer informatie over de mogelijkheden van Azure Stack en het Azure Stack bètaprogramma van Yourhosting.

Partners