31-03-2017

Atos presenteert nieuwe apps voor IoT

Deel dit bericht

Atos heeft haar veelomvattende aanbod van diensten en toepassingen gepresenteerd tijdens de Hannover Messe, de industriële vakbeurs die van 24 tot 28 april in Duitsland plaatsvindt. Tijdens de beurs heeft Atos hoogwaardige datagedreven oplossingen, business cases en technologieën gedemonstreerd op het gebied van big data en data-analyse.

Als één van de eerste partners van MindSphere - het cloudgebaseerde, open IoT-operating system van Siemens - toont Atos haar datagedreven oplossingen voor het IoT-ecosysteem.
Atos is volgens Winfried Holz, CEO van Atos in Duitsland, een one-stop-leverancier die de noodzakelijke tools biedt voor industriële bedrijven die zich in een digitale transformatie bevinden. “Onze nauwe samenwerking met Siemens heeft geresulteerd in hoogwaardige services en applicaties voor het MindSphere-ecosysteem. Dit combineren we met onze expertise op het gebied van High Performance Computing en ons aanbod op het gebied van data-analyse: Atos Codex”, vertelt .

MindSphere is het IoT-platform van Siemens en de ruggengraat van een krachtig open cloudecosysteem dat is gebaseerd op ruim aanbod van diensten. Het maakt de verbinding mogelijk tussen machines en fabrieken, door de inzet van apps, data-analyse, ontwikkeltools en op data gebaseerde services. De apps die Atos heeft ontwikkeld, zijn vooral geschikt voor de industriesector. Zo kunnen productiedata worden geïntegreerd met gegevens van verschillende managementsystemen en nieuwe analysemethodes.

Meer informatie: Atos

Partners