18-04-2017

Centric EXIN-geaccrediteerd voor TMAP Suite Test Master

Deel dit bericht

Centric Education is door EXIN erkend als gecertificeerde opleider voor de training TMap Suite Test Master. TMap (Test Management Approach) is een testmethode voor software en een standaard voor effectief, efficiënt en gestructureerd testen.

De training en docenten voldoen ruimschoots aan de eisen van EXIN en de accreditatie toont aan dat het IT-opleidingsinstituut snel en adequaat inspeelt op de veranderingen in de markt. Centric is een van de eerste opleiders met een EXIN-erkenning voor deze training. EXIN is een onafhankelijke certificerings- en accreditatie-instantie voor information management.

TMap Suite Test Master is onderdeel van de TMap Suite, de vervanger van TMap Next. De TMap Suite is gericht op een testaanpak in een wereld waar business en technologie snel veranderen en steeds meer organisatie mens- en kwaliteitsgericht werken. Zo wordt onder andere de TMap Human Driven-aanpak behandeld, een testbenadering die naadloos aansluit op de visie en werkwijze van moderne (Agile-)organisaties.

Vorig jaar werd Centric door EXIN geaccrediteerd voor de training TMap Suite Test Engineer. Ook deze training valt onder de TMap Suite. Dit betekent dat Centric nu EXIN-erkend is voor de gehele TMap Suite. Met de EXIN-accreditatie zet het opleidingsinstituut opnieuw een grote stap richting haar doel om als zelfstandige IT-opleider een positie in de opleidingsmarkt te verwerven.

Meer informatie: Centric

Company:

Centric

Partners