18-05-2017

Pluralsight biedt speciaal voor de CTO ontwikkelde productfuncties

Deel dit bericht

Leerplatform Pluralsight kondigt een nieuwe reeks productfuncties aan voor haar zakelijke klanten. Met behulp van de nieuwe productfuncties worden CIO's, CTO's en technische leiders in staat gesteld om de technische bekwaamheid van hun teams te begrijpen, de leerervaringen af te stemmen op de bedrijfsdoelen en om sneller baanbrekende momenten te realiseren.

Bedrijven hebben de keuze – omarm de nieuwste technologieën of ga ten onder, meent Aaron Skonnard, CEO en medeoprichter van Pluralsight. "CIO's, CTO's en hun teams staan onder toenemende druk om de volgende grote innovatie te leveren en om de kloof van groeiende technologische vaardigheden voor het realiseren van succes te overbruggen. De nieuwe functies zal hen helpen om de vaardigheidskloof te verkleinen, de meest kritieke technologieën sneller on de knie te krijgen en om een concurrentievoordeel te verkrijgen."

De nieuwe functionaliteiten omvatten:
• Analyse van vaardigheden - stelt CIO's, CTO's en technologische leiders in staat om de sterke en zwakke punten van de digitale vaardigheden van hun team te kwantificeren en grondig te begrijpen en het geeft inzicht in de populaire onderwerpen die zij eventueel zouden overwegen als onderdeel van hun digitale strategieën.
• Kanalen - stelt technologische leiders in staat om leertrajecten op te bouwen en te delen zodat hun teams geholpen worden om de missie-kritische vaardigheden te verkrijgen die nodig zijn voor het doelmatig uitvoeren en realiseren van de bedrijfsdoelen.
• Mentoring voor bedrijven - motiveren van de tech-teams van het bedrijf om live hulp te verkrijgen van een expert-mentor via videochat, het bi-directioneel delen van het scherm en messaging via het leerplatform voor technologie.

Meer informatie over Pluralsights leerplatform voor technologie.

Company:

Pluralsight

Partners