24-05-2017

OutSystems kiest LINKIT als educatiepartner

Deel dit bericht

OutSystems heeft voor LINKIT gekozen als nieuwe educatiepartner. Door deze partnerovereenkomst is LINKIT officieel in de mogelijkheid gesteld om OutSystems trainingen te geven en breidt LINKIT daarmee haar samenwerkingsverband uit met OutSystems.

LINKIT gaat van start met verschillende trainingen voor web & mobile development. Daarnaast gaat LINKIT hands-on trainingen verzorgen op basis van analyses van bestaande applicaties, waarbij de vaardigheden en het kennisniveau van de developmentteams bij OutSystems naar een hoger niveau worden getild. De trainingen worden gegeven door experts met minimaal vijf jaar ervaring in het ontwikkelen met het OutSystems platform.

Vertrouwen
Remco Dekkinga, Directeur OutSystems bij LINKIT, is zeer te spreken over het partnercontract: “Ik ben trots dat wij op zo’n korte termijn deze mijlpaal hebben bereikt en daarbij gaat ook alle lof uit naar OutSystems voor het vertrouwen dat zij in ons tonen”.
Aernoudt Bottemanne, Alliance & Channel Director bij OutSystems, voegt daaraan toe: “OutSystems groeit hard. Daarom zijn we blij dat LINKIT ons ondersteunt in onze trainingsactiviteiten zodat we snel nog meer developers kunnen klaarstomen om onze klanten te helpen in hun digitale transformatie”.

Expertteams
LINKIT was al actief met het inzetten van het Rapid Application Development-platform van OutSystems voor het ontwikkelen en opleveren van web- en mobile projecten en native apps (zowel voor Android als iOS). Daarnaast heeft LINKIT verschillende expertteams samengesteld om Nederlandse partijen die OutSystems gebruiken, zoals Randstad, Ahold en Crédit Agricole, te ondersteunen bij de bouw van nieuwe (enterprise) applicaties en het vernieuwen van bedrijfskritische applicaties

Partners