06-06-2017

Centric genomineerd voor twee HPE Partner of the Year Awards

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise heeft Centric genomineerd voor de titels Services Partner of the Year en Hybrid IT Partner of the Year.
       
Ieder jaar reikt HPE de Business Partner of the Year Awards uit. Op basis van verschillende onafhankelijke criteria en op voorspraak van medewerkers van Hewlett Packard Enterprise dingt Centric mee naar de HPE Awards. In 2016 werd Centric door HPE ook al uitgeroepen tot Transformation Partner of the Year.

Reimagine 2017
De uiteindelijke winnaars van de Awards maakt HPE op 20 juni bekend tijdens Reimagine 2017, het jaarlijkse HPE-event voor klanten en partners. U kunt zich nog inschrijven via de website van HPE. U kunt dan ook de sessie bijwonen van Frank de Nijs (Enterprise Innovator van Centric). Frank geeft een impressie van de digitale toekomst van gemeenten, en alles wat daarbij komt kijken.

HPE Platinum Specialist Partner
Eerder dit jaar ontving Centric al de status van HPE Platinum Specialist Partner. Centric werkt al jarenlang uitstekend samen met HPE en is dan ook bijzonder verheugd met het behalen van het hoogste partnerniveau. De platinumstatus is voor Centric het resultaat van doorlopende investering in de kennis en kunde van haar medewerkers en de goede relatie met die klanten de Centric en HPE gezamenlijk bedienen.
Hans Hengst, Alliance Manager bij Centric, ziet de kracht van de cloud en converged infrastructuren. “Wij verbeteren daarom continu onze datacenteractiviteiten. De certificering als Gold Service Provider Specialist was daar al een mooie onderschrijving van en met deze nieuwe beloning zijn we nog eens extra trots. Als Platinum-partner blijven we onze klanten de allerhoogste service bieden.”

Company:

Centric

Partners