23-06-2017

Centric wint HPE-award voor Hybrid IT Partner of the Year

Deel dit bericht

Centric is door Hewlett Packard Enterprise uitgeroepen tot Hybrid IT Partner of the Year. Centric ontving deze waardering op 20 juni tijdens Reimagine 2017, het HPE-event waar ieder jaar de Business Partner of the Year Awards worden uitgereikt.

HPE heeft Centric benoemd als Hybrid IT-partner op basis van verschillende onafhankelijke criteria en op voorspraak van de medewerkers van HPE. Centric is zeer verheugd met deze benoeming. Paul de Vries, salesmanager bij Centric: "We werken al jaren uitstekend samen met HPE. De award is het resultaat van onze continue investering in de kennis en kunde van onze medewerkers en de goede relatie met de klanten die Centric en HPE gezamenlijk bedienen.”

Platinum-partner
Eerder dit jaar ontving Centric al de status van HPE Platinum Specialist Partner. En in 2016 werd Centric door HPE uitgeroepen tot Transformation Partner of the Year. Hans Hengst, alliance manager bij Centric: “Wij zien de kracht van de cloud en converged infrastructuren en verbeteren daarom continu onze datacenteractiviteiten. Als Platinum-partner blijven we onze klanten de allerhoogste service bieden.”

Hybrid IT
Centric is gespecialiseerd in verschillende cloudoplossingen van HPE. Zo werkt het bedrijf in haar datacenters met de oplossingen van HPE, al dan niet gekoppeld aan cloudomgevingen van andere leveranciers, zoals Microsoft Azure. Op die manier biedt Centric klanten toegang tot hybride cloudoplossingen. “Met een hybride cloudomgeving kunnen onze klanten gefaseerd overgaan naar een private of public cloud, waarbij ook de on-premise omgeving van bedrijven een rol blijven behouden. Zo bieden we hen het beste van twee werelden, samen met partners als HPE”, aldus Paul de Vries.

Company:

Centric

Partners