13-07-2017

Red Hat OpenShift Online biedt IDE-integratie

Deel dit bericht

Red Hat introduceert een nieuwe versie van Red Hat OpenShift Online. Red Hat OpenShift Online is een open source, container-native, multi-tenant cloudplatform en net als het Red Hat OpenShift Container Platform gebaseerd op Linux-containers en Kubernetes. Red Hat OpenShift Online biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om snel en makkelijk cloud-native applicaties te bouwen, implementeren en schalen in een publieke cloudomgeving.
 
OpenShift Online host sinds de introductie in 2011 meer dan drie miljoen applicaties, gebouwd door honderdduizenden ontwikkelaars, startups, onderwijsinstellingen, ISV’s en bedrijven wereldwijd. Met OpenShift Online kunnen ontwikkelaars cloud-native apps bouwen op een cloud-gebaseerd containerplatform zonder zich zorgen te hoeven maken over de inherente complexiteit van het implementeren, beheren en schalen van applicaties. Dankzij deze oplossing van Red Hat voor de publieke cloud kunnen ontwikkelaars zich richten op het schrijven van de code, ‘prototyping’ van nieuwe functies of het creëren van nieuwe ideeën, en dit alles in een self-service-omgeving.
 
OpenShift is een platform dat meerdere talen ondersteunt, waaronder Java, Node.js, .NET, Ruby, Python en PHP. Het biedt geoptimaliseerde workflows die ontwikkelaars helpen bij het configureren en implementeren van applicaties in diverse frameworks, waaronder Spring Boot, Eclipse Vert.x, Node.js en Red Hat JBoss Middleware. Daarnaast helpt het om een project makkelijker op te starten en sneller te programmeren.
 
Red Hat OpenShift Online biedt nieuwe mogelijkheden, waaronder:
- Vereenvoudigde implementatie
- Automatisch schalen
- S2I builds
- IDE-integratie met Eclipse, Red Hat JBoss Developer Studio en Titanium Studio.
- Middleware services

Red Hat OpenShift Online is beschikbaar in een gratis starter variant en een betaalde Pro-versie.
Meer informatie: Red Hat

Partners