18-07-2017

Improve geaccrediteerd voor ISTQB Expert Level Test Management

Deel dit bericht

Het in Eindhoven gevestigde Improve Quality Services BV is geaccrediteerd voor het geven van de ISTQB Expert Level Test Manager opleiding. Dit is een speciale cursus voor professionals op een gevorderd niveau en die hun kennis op het gebied van test management willen uitbreiden.

Improve Quality Services claimt hiermee het eerste bedrijf ter wereld te zijn dat deze accreditatie heeft verkregen. Volgens directeur Rob Hendriks van Improve Quality Services toont het aanbieden van deze cursus aan dat Improve, als innovatief leverancier van trainingen, totaal toegewijd is aan het werkveld van testen.

The ISTQB Expert level Test Manager bestaat uit drie modulen: Strategic Management, Operational Test Management en Managing the Test Team. Deze modulen behandelen de volgende onderwerpen:
• Test mission, teststrategie en testbenadering;
• Vendor management;
• Risicomanagement;
• Omgaan met testteams;
• Projectevaluatie.
Deze cursus is ontwikkeld en wordt aangeboden in samenwerking met het in Delfgauw gevestigde Professional Testing.

Improve Quality Services levert al meer dan 17 jaar trainingen uit het ISTQB curriculum op Foundation, Advanced en Expert niveau. In 2014 begon Improve Quality Services met het aanbieden van het ISTQB Expert level. Improve is ook aanbieder van testopleidingen als Certified Agile Tester (CAT) en Rapid Software Testing (RST).

Meer informatie: Improve Quality Services

Partners