22-07-2017

Apple lanceert online Machine Learning Journal voor onderzoekspublicatie

Deel dit bericht

Apple heeft de Machine Learning Journal gelanceerd, een blog voor Apple's software engineers, waarin zij hun onderzoek en innovaties op het gebied van AI en machine learning kunnen publiceren.

Eind 2016 publiceerde Apple haar eerste AI onderzoekspaper online, waarmee het bedrijf aangaf open te willen zijn naar de academische wereld en haar onderzoeksresultaten te willen delen. De nieuwe online journal is een volgende stap in deze richting, waarin Apple meer openheid van zaken geeft in haar onderzoekswerk. Apple bevestigt dat er regelmatig updates worden doorgevoerd, maar men moet niet een kenmerkende dagelijks ververste nieuwssite verwachten.

De eerste bijdrage op de Machine Learning Journal heet Improving the Realism of Synthetic Images en is een theoretisch verslag over het verbeteren van beeldgebaseerde machine learning modellen. De bijdrage bevat een ‘tips & tricks’ gedeelte en een lijst met wetenschappelijke referenties. Apple vermeldt niet hoe de onderzoeksresultaten in haar producten worden toegepast.
Apple nodigt ontwikkelaars van buiten, studenten en onderzoekers uit om vragen en commentaar in te zenden naar machine-learning@apple.com.

Meer informatie: Apple Machine Learning Journal

Partners