02-08-2017

SAP en VNSG bundelen krachten in nieuw kennisevenement

Deel dit bericht

Softwareontwikkelaar SAP en de Vereniging voor Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) hebben de krachten gebundeld en presenteren een volledig nieuw kennisevenement: Connect to Innovate. Op het interactieve, tweedaagse congres staan digitale transformatie, innovatie en ontmoetingen centraal.


Connect to Innovate draait om innoveren en verbinden, en daarbij staat de mens centraal. In een steeds sneller veranderende digitale wereld wijzen SAP en de VNSG juist op de kracht van samenwerken: verbinden en versterken.
Het evenement vloeit voort uit het SAP Innovation Forum, de SAP Inspiration Days en het VNSG Congres. Patrick Van Deven, Managing Director SAP: “Het VNSG Congres is al jaren de ontmoetingsplek voor IT-professionals om de laatste ontwikkelingen te zien op het gebied van bedrijfssoftware. Daarnaast hebben we bij SAP de afgelopen jaren veel succes gehad met het organiseren van inspiratiedagen voor specifieke doelgroepen als HR en Marketing & Sales.” Het was voor SAP en de VNSG dan ook een logische stap om deze events met elkaar te verbinden.

Krachtig kennisplatform
Connect to Innovate is met een veelzijdig en interactief IT- en businessprogramma een krachtig kennisplatform voor een brede groep. Naast de eerdergenoemde doelgroepen, is het evenement interessant voor professionals uit de vakgebieden finance, supply chain en procurement. Ook willen SAP en de VNSG studenten en start-ups aanspreken met inspirerende thought leadership content.

Jan-Willem van der Meere, waarnemend voorzitter van de VNSG, ziet een mooie kans om samen de impact van het congres te versterken voor de gebruikers die de VNSG verenigt. “Door het inzetten van onze gezamenlijke kennis en netwerken kan innovatie plaatsvinden. Voor mij zit ware innovatie in de combinatie van techniek en ideeën. Dit is het meest krachtig wanneer business en IT innig samenwerken om waarde toe te voegen voor een organisatie en haar klanten. Dat willen we op dit congres tonen.”

Interactie en beleving
Het programma bestaat uit een veelzijdige mix: van inspiratiesessies en workshops door experts tot klantpresentaties en Q&A-sessies. “De sleutel tot een succesvol congres is een actieve participatie van de deelnemers,” aldus Van Deven. “Op deze manier kunnen ze innovaties echt ervaren in plaats van ze alleen vanaf een podium gepresenteerd te krijgen. Het hele programma is ingericht om deze ervaring zo waardevol mogelijk te maken.”

Connect to Innovate vindt plaats op 3 & 4 oktober in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. Kijk voor meer informatie op www.connect-to-innovate.nl

Company:

SAP, VNSG

Partners