09-08-2017

Walmart, ING, Picnic en KLM tijdens Big Data Expo 2017

Deel dit bericht

Op 20 en 21 september vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Big Data Expo plaats, hét Big Data event van Nederland. Alleen op deze event zijn zoveel leveranciers en experts op het gebied van big data op een plek bij elkaar. Naast een keynote programma met topsprekers uit binnen- en buitenland worden gedurende twee dagen in zes lezingenzalen diverse thema's behandeld.

De tweedaagse Big Data Expo heeft als doel om specialisten uit verschillende big data-disciplines en van verschillende niveaus, samen te brengen. Exposanten en sprekers delen hun kennis en kunde met een grote groep specifieke bezoekers die op zoek is naar oplossingen om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken. Daarbij zijn inspiratie en echte handvatten krijgen om verder te komen van onschatbaar belang. Tientallen exposanten uit verschillende disciplines presenteren nieuwe oplossingen en innovaties. Of u nog ‘nieuw’ in de big datawereld bent en informatie zoekt om vorm te geven aan een big dataproject, of dat u zoekt naar de laatste ontwikkelingen en hands-on adviezen om stappen te maken; voor iedereen is er zeer interessante en actuele informatie te vinden.

Lezingen
Tijdens de Big Data Expo vinden doorlopend lezingen plaats waarin experts van bijvoorbeeld Walmart, bol.com, ING, CZ, Deloitte, Accenture, Picnic, Gemeente Amsterdam, Prorail, Nationale Politie en TNO, hun kennis delen. Hierdoor krijgt de bezoeker een goed overzicht van de mogelijkheden en trends op het gebied van big data, zowel op hoofdlijnen als in detail. Thema’s die in de lezingenserie aan bod zullen komen zijn onder andere: Scalable Data Science, Risk & Reputatie, Aan de slag met Big Data, Building a data driven organization, The data driven customer experience, en De impact van artificial intelligence op bedrijfsvoering.

Big Data Survey
Tevens wordt op de Big Data Expo voor de derde keer op rij het onderzoeksrapport Big Data Survey gepresenteerd. De Big Data Survey is een gezamenlijk initiatief van Big Data Expo en GoDataDriven naar de inzet van datatoepassingen in het Nederlandse bedrijfsleven. Ook dit jaar zit het onderzoek dicht op de trends.

De Big Data Expo is een evenement van Organisatie Groep Zuid B.V. BI-Platform is als partner van de Big Data Expo op de beursvloer aanwezig met een stand.

Bekijk hier het programma van de Big Data Expo.

U kunt zich hier als bezoeker registreren.

Partners