11-08-2017

Centric, KNVI en Antea organiseren seminar over de digitale werkplek van de toekomst

Deel dit bericht

Weten hoe de digitale werkplek zich ontwikkelt? Kom dan op donderdagavond 28 september naar het event De digitale werkplek van de toekomst, op het kantoor van Antea Group in Heerenveen. Centric, KNVI en Antea organiseren een gratis seminar met ruimte voor discussies en enkele verrassende presentaties waarin visie, verwachting en praktijk aan bod komen.

Sprekers tijdens dit seminar zijn Frank de Nijs, enterprise innovator bij Centric, Peter van der Voordt, manager ICT Antea Group en
Nadine de Ruiter, customer succes manager van Microsoft.
Frank de Nijs spreekt over de kracht van digitale transformatie. De maatschappij is in rep en roer op tal van terreinen. Digitalisering fungeert hierbij als dominante katalysator. Toch staan we pas aan het begin van die maatschappelijke digitale transformatie. Welke ontwikkelingen kunnen we nog meer verwachten?
Peter van der Voordt bekijkt hoe de transitie naar de nieuwe werkplek er uitziet. Voor Antea Group staat de werkplek van de toekomst op de agenda van een 1000-dagen plan om een innovatief ingenieurs- en adviesbureau te worden. Tenslotte geeft Nadine de Ruiter de visie van Microsoft op de digitale werkplek van de toekomst.

Programma
17.30 uur: Bits & bytes
18.30 uur: Opening & welkomstwoord door Harmen Tjeerdsma, manager innovatie & ICT Antea Group
18.45 uur: Frank de Nijs, enterprise innovator Centric, Visie 2025 – De kracht van Digitale Transformatie
19.30 uur: Peter van der Voordt, manager ICT Antea Group, De transitie naar de nieuwe werkplek
20.00 uur: Koffiepauze
20.15 uur: Nadine de Ruiter, customer success manager van Microsoft, De visie van Microsoft op de werkplek van de toekomst
21.00 uur: Napraten en netwerken
21.00 uur: Einde

De avondsessie vindt plaats op 28 september 2017 in het hoofdkantoor van de Antea Group te Heerenveen.

Aanmelding
Ook je kennis vergroten en delen met vakgenoten? Meld je dan aan. De kennissessie is voor iedereen toegankelijk, voor Centric-professionals en professionals buiten Centric.

Partners