04-09-2017

WEM conference wil no-code platform bekender maken

Deel dit bericht

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf WEM speelt in op het tekort aan softwareontwikkelaars met haar no-code platform. Om dit platform te promoten organiseert het bedrijf op 4 oktober de gratis WEM conference in Utrecht.

Volgens directeur Rob Schilperoort van WEM stelt zijn no-code platform bijna iedereen in staat om maatwerk software te maken, zonder te programmeren. Organisaties willen steeds sneller kunnen schakelen in hun digitale processen. Het WEM platform speelt hierop in en biedt bedrijven de kans om snel op interne behoeften en marktontwikkelingen in te spelen. “Met de WEM Modeler bieden wij een state-of-the-art platform. Niet alleen programmeurs kunnen ontwikkelen, maar bijna iedereen kan web applicaties bouwen met WEM.”

Flowchart
Het WEM platform is een methode van applicatieontwikkeling die gebruik maakt van een eenvoudige drag-and-drop omgeving. “Dit kan doordat je niet programmeert maar bedrijfsprocessen modelleert in een flowchart, een nieuw concept dat langzaam bekend wordt als no-code application development,” legt Schilperoort uit. “De mogelijkheden met WEM zijn oneindig, van het automatiseren van formulieren tot complexe enterprise systemen en zelfs geavanceerde integraties. Je moet WEM zelf ervaren om te geloven wat je er allemaal mee kunt”, aldus Schilperoort.

WEM conference
Op 4 oktober organiseert WEM de gratis WEM conference in DeFabrique te Utrecht. Klanten zoals VGZ en Meeùs vertellen hoe het met WEM mogelijk is om snel op marktontwikkelingen te kunnen reageren en hun procesideeën te realiseren. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er op tijd bij. Inschrijven kan op https://conference.wem.io. Tijdens het evenement introduceert WEM haar Amerikaanse distributeur en partners.

Het WEM Platform is gratis toegankelijk voor iedereen die een account aanmaakt op de website.

Company:

WEM

Partners