14-09-2017

No-code leverancier WEM sluit overeenkomst met distributeur Prianto Benelux

Deel dit bericht

Amsterdams bedrijf WEM maakt haar distributeursovereenkomst met Prianto bekend. WEM is een snelgroeiend bedrijf dat sinds September 2015 haar WEM no-code applicatieplatform aanbiedt op de Nederlandse markt als no-code application Platform as a Service. Met het WEM Platform kan bijna iedereen maatwerk bedrijfssoftware maken, zonder te hoeven programmeren.

“Wij zijn erg blij met Prianto als distributeur in de Benelux. Met haar ervaring en kennis heb ik veel vertrouwen in het verdere succes van WEM in het IT-kanaal”, zegt CEO Rob Schilperoort van WEM. Prianto heeft uitgebreide kennis en ervaring in de IT-distributie met een specifieke achtergrond in virtualisatie, IT management en cloud computing en een focus op het creëren van een optimale (IT) gebruikerservaring. Het is Prianto’s doel om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze omzet, marge en groei voor haar wederverkoopkanaal te realiseren en tegelijkertijd continuïteit van marktkennis, visie en een innovatiecyclus te leveren aan het IT-kanaal (resellers, VARs, system integrators en service providers) in Nederland, België en Luxemburg.

Rashied Akrum, CEO en co-founder van Prianto Benelux, kijkt ernaar uit om van WEM een groot succes te maken in de Benelux. “Samen met haar partners wil Prianto de Benelux-markt veroveren met WEM. WEM zal Prianto in haar doelstelling kunnen versterken. Met WEM bieden wij onze partners het juiste platform om zich voor te bereiden op de groeiende vraag omtrent de digitale transformatie, waarbij het cruciaal is voor de eind gebruikers om hun zakelijke expertise eenvoudig om te kunnen zetten in oplossingen die in de kortst mogelijke tijd bijdragen aan de resultaten van de organisatie. Het unieke aan WEM is dat bijna iedereen nu applicaties kan maken zonder code te hoeven schrijven en deze direct beschikbaar kan maken voor de gebruikers.”

WEM Conference 4 oktober 2017 in DeFabrique Utrecht
Bezoek de WEM Conference op 4 oktober 2017 in DeFabrique in Utrecht. Toegang is gratis, je moet je wel vooraf inschrijven.

Company:

WEM

Partners