26-09-2017

GitHub tekent EMEA-distributieovereenkomst met Nuvias

Deel dit bericht

GitHub heeft haar eerste distributieovereenkomst voor EMEA ondertekend met de snelgroeiende Value Added Distributor Nuvias. GitHub is een platform voor software-ontwikkeling met de grootste ontwikkelaarsgemeenschap, dat wereldwijd door meer dan 23 miljoen mensen wordt gebruikt.

Het nieuwe partnerschap zal het bedrijfsmatige klantenbestand van GitHub in Europa, het Midden-Oosten en Afrika verder uitbreiden en vertegenwoordigt de toewijding van Nuvias om de groei te versnellen van haar DevOps activiteiten. GitHub heeft zich snel ontwikkeld tot het toonaangevende hulpmiddel om via het web Git-versiecontrole uit te voeren en te dienen als opslagplaats voor code-ontwikkeling. Tevens biedt het toegangscontrole en functies voor samenwerking, zoals het volgen van fouten, functieaanvragen, taakbeheer en wiki’s. GitHub heeft al meer dan 64 miljoen opslagplaatsen, waardoor het de grootste mondiale host van broncode is.

Hoogwaardige toepassingen
“Software en toepassingen vormen nu het hart van bedrijven en de basis voor digitale veranderingen, innovatie en efficiency,” zegt Paul Eccleston, CEO van de Nuvias Groep. “Bedrijven moeten snel hoogwaardige toepassingen leveren, zodat ze kunnen concurreren en marktaandeel kunnen winnen. GitHub zal centraal staan in ons portfolio met geïntegreerde hulpmiddelen en diensten voor de ondersteuning van ontwikkeling bij samenwerking, kwaliteit, beveiliging, automatisering en de controle van gebruikerservaringen.”
“Met GitHub Business kunnen zowel grote als kleine bedrijven doelmatiger samenwerken bij belangrijke projecten, waardoor de productiviteit verbetert binnen de ontwikkelingsteams,” aldus Catherine King, Channel Manager van GitHub. “Door de focus van Nuvias op het versnellen van de DevOps-activiteiten, zal deze partnerschap meer bedrijven over de hele wereld helpen om het beste resultaat te halen uit hun implementatie van GitHub; ongeacht of ze de optie met hosting kiezen of op locatie.”

Activity Dashboard
Ontwikkelingsteams van alle groottes, van startende bedrijven tot wereldwijde teams met duizenden medewerkers, kunnen het GitHub-platform inzetten om effectiever projecten te bekijken, te gebruiken en hieraan bij te dragen, ongeacht de organisatie of geografie. Managers krijgen diepgaand en bijna onvertraagd inzicht in het werk van projecten en teams. Ook kunnen ze de Activity Dashboard gebruiken om werk van alle projecten op GitHub Enterprise te zien met eenvoudig te lezen grafieken.

Optimaliseren van code
Opslagplaatsen van GitHub-bronnen kunnen via de cloud of privé op locatie worden gedeeld. Leden kunnen elkaar volgen, elkaars werk beoordelen, updates ontvangen voor specifieke projecten en openbaar of privé communiceren. “De manier waarop software wordt ontwikkeld, is fundamenteel veranderd en de vooruitgang van open bronnen betekent dat men het wiel niet hoeft uit te vinden,” aldus Paul Eccleston. “Met GitHub kunnen bedrijven hun kracht vermenigvuldigen en duizenden ontwikkelaars inzetten bij het verbeteren en optimaliseren van code.”

Meer informatie: GitHub

Partners