27-09-2017

NTT en Dell EMC bouwen applicatietestomgeving voor Microsoft Azure Stack

Deel dit bericht

NTT Communications (NTT Com), de tak binnen de NTT group die verantwoordelijk is voor ICT-oplossingen en internationale communicatieactiviteiten, kondigt vandaag aan dat het samen met Dell EMC een Microsoft Azure Stack applicatietestlab heeft opgezet.

NTT Com is een wereldwijd opererende dienstverlener die keuze biedt uit on premises en hosted cloudoplossingen met Microsoft Azure Stack. De nieuwe mogelijkheid voor het testen van applicaties versterkt dit unieke aanbod nog verder. Een Proof of Concept (PoC) voor het testen van toepassingen op Azure Stack zal draaien op één servernode in één van de 140 datacenters van NTT Com. De noodzakelijke Azure Stack engineeringvaardigheden, de gehuurde tijd op de testserver, documentatie en rapportage zijn allemaal in het lage PoC-tarief inbegrepen. Bovendien worden de kosten van het PoC volledig terugbetaald als de klant ervoor kiest om een beheerde Azure Stack-oplossing van NTT Com af te nemen.

Azure Stack
Azure Stack is ontworpen om veel van de kenmerken van het publieke Azure cloud platform in het enterprise datacenter onder te brengen. Hybride cloudklanten die bezig zijn met hun digitale transformatie krijgen zo de beschikking over meer flexibiliteit en nieuwe innovatiemogelijkheden. Azure Stack is nu beschikbaar op speciale hardware van Dell, maar het wordt ten zeerste aanbevolen om applicatiecompatibiliteit te testen voordat er naar Azure Stack gemigreerd wordt.

“We zijn verheugd met NTT Communications samen te werken om een krachtige applicatietestfaciliteit te bieden die gericht is op de Azure Stack. Deze mogelijkheid stelt klanten in staat om bestaande applicaties efficiënt te migreren terwijl ze hun langetermijnstrategie voor hybride cloud bepalen", aldus Jay Snyder, Senior Vice President, Global Alliances, Dell EMC. Het Dell EMC-hardwareplatform levert een geautomatiseerde, Azure-consistente, ervaring op één enkel hybride cloudplatform. Dat geldt voor zowel traditionele als native cloudapplicaties. In combinatie met managed services van NTT Com heeft de markt er een betrouwbare partner bij voor dit nieuwe cloudproduct.

NTT
“We zijn blij dat we de handen ineen hebben geslagen met Dell EMC om onze klanten een Azure applicatietestplatform te bieden waarmee we de inzet van Azure Stack vergemakkelijken", aldus Rene Verschoor, Country Manager Benelux & Nordics NTT Communication. “Azure Stack is de ruggengraat van Microsoft's cloudstrategie. Door gebruik te maken van deze PoC-faciliteit kunnen we organisaties helpen de Microsoft cloud maximaal te benutten en verschillende systemen effectief samenbrengen".
NTT Com is al meer dan acht maanden een belangrijk lid van het Microsoft Early Adopter Initiative voor Azure Stack en levert via NTT Com Managed Services wereldwijd diensten. NTT Com heeft al talrijke grote klanten op het Managed Azure platform en is volledig voorbereid op de release van Microsoft Azure Stack.

Meer informatie: http://eu.ntt-azurestack.com

Partners