03-10-2017

Info Support levert sprekers voor TechDays 2017

Deel dit bericht

Op 12 en 13 oktober vindt in de RAI te Amsterdam Microsoft TechDays plaats. TechDays is het jaarlijks terugkerende topevenement voor iedereen met een passie voor Microsoft en open source technologie. Info Support is platinum sponsor en levert dit jaar maar liefst 14 sprekers die hun diepgaande kennis in 17 sessies delen met vakgenoten.

Op TechDays maak kunt u kennis maken met beproefde en nieuwe mogelijkheden om de ontwikkeling, implementatie en het beheer van applicaties op grote schaal te verbeteren en te versnellen. Op TechDays kan men zien welke processen, tools en technieken de wereld van IT transformeren.

Data & Analytics
Net als vorig jaar is er ook dit jaar ruimte voor onderwerpen als data & analytics. Zo zijn er sessies over Power BI, Azure Data Factory, machine learning, graph databases in SQL Server 2017, Cortana Intelligence en Azure data storage opties. Naast de .NET-ontwikkelaar, is TechDays dus ook heel interessant voor data engineers, data architecten en BI ontwikkelaars.

IoT, Paaspop en Smart Presenter
Data engineers van Info Support vertellen dit jaar hoe tijdens Paaspop, de officieuze opener van het festivalseizoen, IoT en Microsoft Azure is ingezet om Paaspop veiliger te maken. Er zijn twee sessies over deze zeer geslaagde hackathon, die ook volgend jaar weer gaat plaatsvinden; één door Manon van den Burg over de Paaspop hackathon zelf en één waarin Manon samen met John Gorter onder de motorkap kruipen en uitleggen hoe beelden van videocamera’s gebruikt worden om tot data over mensenmenigten te komen. Niels Naglé legt in zijn sessie uit hoe hij IoT devices koppelt met zeven Azure services om sprekers tijdens evenementen als TechDays te helpen hun presentatie in real-time te verbeteren.

Netwerken
Natuurlijk is er op Microsoft TechDays volop gelegenheid tot netwerken en zijn er talrijke stands van product- en dienstenleveranciers. Info Support is aanwezig met een innovatieve stand die past bij een solide innovator.

Meer informatie: Microsoft TechDays

Partners