12-10-2017

codecentric en WCC kiezen voor nearshore software-ontwikkeling in Servië

Deel dit bericht

Voor het verder uitbreiden van haar software-ontwikkelingsactiviteiten heeft WCC, ontwikkelaar en leverancier van software gebaseerd op geavanceerde search en match technologie, gekozen voor de nearshoring-dienstverlening van codecentric in Servië.

Dankzij de samenwerking met codecentric Nederland, aanbieder in agile software-ontwikkeling, continuous delivery en digitalisatie, kan WCC verder opschalen in capaciteit, zonder dat dit ten kost gaat van kwaliteit. Hierdoor is WCC nog beter in staat haar groeiambitie te realiseren.

WCC en codecentric werken al een aantal jaren samen op het gebied van softwareontwikkeling. Om de groei van WCC optimaal te faciliteren, is het belangrijk dat de organisatie externe resources flexibel kan inzetten. Aanvulling met nearshoring in Servië zorgt ervoor dat er meer mankracht voorhanden is, terwijl kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven. Alle codecentric collegae in Europa hebben dezelfde kennis en vaardigheden, zodat ze gemakkelijk instromen in samengestelde teams.

Company:

codecentric

Partners