15-12-2017

Groeicijfers leveren CoolProfs OutSystems Champion Award op

Deel dit bericht

CoolProfs ziet de vraag naar low-code applicatieontwikkeling sterk toenemen. De IT-dienstverlener realiseerde het afgelopen boekjaar een omzetgroei uit low-code ontwikkelprojecten van vijftig procent ten opzichte van het jaar ervoor.

CoolProfs is Elite Partner van OutSystems, leverancier van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, dat de inzet en het succes van CoolProfs dit jaar beloonde met de Partner of the Year Champion Award. Ook klanten van CoolProfs – Samskip, Scildon en WoningNet – werden door OutSystems geëerd.
 
Eric ten Harkel, directeur en oprichter van CoolProfs: “CoolProfs noemt zich rapid development partner en we hebben dit jaar laten zien dat we deze claim waarmaken. Dankzij de nauwe samenwerking met OutSystems wisten we onze omzet uit low-code activiteiten weer fors te laten groeien. Het winnen van de Champion Award is een kroon op ons harde werk. Het is een extra aanmoediging voor onze 95 medewerkers om deze groei door te zetten en waardevolle applicaties te blijven ontwikkelen voor onze klanten.”

CoolProfs ontving de OutSystems Partner of the Year Champion Award uit handen van CMO Steve Rotter van OutSystems, omdat het de OutSystems-partner is die de meeste leads realiseerde. Het is de vijfde keer dat CoolProfs een OutSystems Partner award in ontvangst mocht nemen. Drie klanten van CoolProfs werden ook bekroond met een OutSystems award.

Partners