18-01-2018

Atos benoemt Johan Taams als nieuwe topman in Nederland

Deel dit bericht

Johan Taams is benoemd tot General Manager van Atos Nederland. In zijn nieuwe rol zal Taams zich richten op het versnellen van groei in Nederland en het ondersteunen van klanten in hun digitale transformatie. Voorheen werd Nederland, als grootste land binnen de regio Benelux & The Nordics, aangestuurd door managers met tevens een regionale rol.

Met de oprichting van een Nederlandse organisatie, komt er meer aandacht voor de lokale marktbenadering en wordt een consistente ontwikkeling en uitvoering van de digitale dienstverlening gewaarborgd. Taams rapporteert aan Peter ’t Jong, CEO Atos Benelux & The Nordics.
 
Taams (48) studeerde af als bestuurskundige en behaalde een master op gebied van Management en Organisatie. Hij is ruim 24 jaar werkzaam in de IT-sector en op het gebied van organisatieadvies. In de afgelopen 12 jaar was Taams werkzaam voor Atos. Zo was hij als Senior Vice President onder meer verantwoordelijk voor de sector Public & Health en stuurde hij het Large Deals team aan. Taams begon zijn loopbaan binnen Atos als dealmaker en bidmanager en heeft ruime ervaring in het ondersteunen van klanten in hun digitale transformatie.
 
“Ik kijk ernaar uit deze nieuwe stap binnen Atos te maken. Atos heeft in de afgelopen jaren een goede basis gelegd voor verdere groei. Zo hebben we met succes geïnvesteerd in digitalisering en de ontwikkeling van onze portfolio, waaraan we ook de Nederlandse organisatie hebben aangepast. Het moment is nu aangebroken om dit te vertalen naar groei”, vertelt Taams. In de zeer dynamische IT-markt gaan data de business van de klanten steeds meer sturen. “Wij ondersteunen klanten bij deze transitie en hierbij zijn kwaliteit, vertrouwen, samenwerking en innovatie de sleutelwoorden”.

Tags:

Management, ICT

Company:

Atos

Partners