23-01-2018

Research and Markets presenteert rapport over markt low-code ontwikkelingsplatformen

Deel dit bericht

Onderzoeksbureau Research and Markets presenteert haar rapport over de groeimogelijkheden van de markt van low-code ontwikkelingsplatformen. Naar verwachting zal deze markt jaarlijks ongeveer 45 procent groeien tot 27,23 miljard dollar in 2022.

De wereldwijd toenemende vraag naar software-automatisering en innovatieve applicaties zal naar verwachting de groei van de markt van low-code ontwikkelingsplatformen stimuleren. Ook lage ontwikkelkosten en eenvoudige implementatiefuncties stimuleren volgens Research and Markets de groei van de low-code ontwikkelingsplatformmarkt. Een mogelijke groeibelemmering ziet het bedrijf in de weerstand van technische teams tegen inzet van low-code platformen.

Marktomvang
De marktomvang van low-code ontwikkelingsplatformen zal volgens Research and Markets naar verwachting groeien van 4,32 miljard dollar in 2017 tot 27,23 miljard dollar in 2022, tegen een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 44,49 procent gedurende de prognoseperiode. Deze gegevens presenteert het onderzoeksbureau in haar rapport ‘Low-Code Development Platform Market by Component (Solution and Services (Professional and Managed)), Deployment Mode, Organization Size, Vertical (Telecom and IT, BFSI, Government), and Region - Global Forecast to 2022’.

Groeimogelijkheden
Het onderzoek betreft de low-code ontwikkelingsplatformmarkt op basis van verschillende segmenten, zoals componenten (oplossingen en diensten), implementatiewijzen, organisatiegrootte, applicatietypen en bedrijfskolommen in Noord-Amerika, Europa, APAC, MEA en Latijns-Amerika. Bovendien benoemt het onderzoek de factoren die naar verwachting de groei van de markt voor low-code ontwikkelingsplatformen zullen stimuleren. Het omvat ook de groeimogelijkheden en beperkende factoren en uitdagingen die mogelijk beperkend zijn. Het rapport bevat gedetailleerde bedrijfsprofielen van de belangrijkste spelers die een low-code ontwikkelingsplatform en -diensten aanbieden. Research and Markets heeft de volgende bedrijven meegenomen in het onderzoek:
AgilePoint; Appian; Bizagi; Caspio; K2; MatsSoft; Mendix; OutSystems; Salesforce; ServiceNow.

Bekijk hier het rapport van Research and Markets over de low-code markt.

Partners