23-01-2018

Collibra is Gold sponsor van DW&BI Summit 2018

Deel dit bericht

Collibra is Gold sponsor geworden van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel Utrecht plaats vindt.

Als aanbieder in data governance software helpt Collibra organisaties wereldwijd om concurrentievoordeel te behalen door de waarde van hun data te maximaliseren door de hele onderneming heen. Collibra is de enige oplossing die speciaal is ontwikkeld om het scala aan data stewardship, governance en managementbehoeften van de meest complexe en data-intensieve bedrijfstakken van oplossingen te voorzien. De flexibele en configureerbare cloudgebaseerde of on-premise oplossing van Collibra zet mensen en processen op de eerste plaats, door middel van de automatisering van data governance en databeheer om snel en veilig vertrouwde data te leveren.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De vijfde editie van de DWBI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Donald Farmer, Mike Ferguson, Janani Dumbleton, Rick van der Lans, Bart Baesens, Cor Baars, Regine Dhaene en Mark de Visser. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Data governance, Deep learning, Self-service analytics, Data Lakes, Data Science, Analytics, Big Data en nog veel meer.
Kijk hier voor het volledige programma.

Meer informatie op de website van de DW&BI Summit 2018.

Partners