31-01-2018

Full Scale Data Architectuur College Tour met Sylvia Butzke

Deel dit bericht

Deltiq, I-Refact en de kennisgroep Full Scale Data Architectuur organiseren op 15 februari 2018 in Utrecht de Full Scale Data Architectuur College Tour. Volgens het principe van College Tour zal data architect Ronald Damhof het vuur aan de schenen leggen van Sylvia Butzke. Zij is COO bij PGGM Vermogensbeheer en voormalig divisiedirecteur bij De Nederlandsche Bank en wordt gezien als dé expert in het samenbrengen van leiderschap en data.

Voor directieleden die zelf IT en data hoog op de agenda willen krijgen, biedt de College Tour inspiratie, ervaringen en cases waarmee ze uiteindelijk zelf de juiste stappen kunnen zetten. Voor data scientists en architecten, regiemanagers en programmamanagers is het de ultieme kans een kijkje in de keuken van de directiekamer te krijgen. Het is een kans om in het hoofd te kruipen van bestuursleden die moeten beslissen over investeringen in het datadomein. En misschien ook wel de kans om meer begrip te krijgen van wat er zich allemaal in de boardroom afspeelt.

Als COO bij PGGM heeft Sylvia Butzke een verbeterprogramma geïnitieerd voor een beter gebruik van data. Eerder werkte ze bij De Nederlandsche Bank (2006-2016) als divisiedirecteur Financiën en ICT en als divisiedirecteur Statistiek en Informatie. Ze heeft in beide rollen grootschalige verandertrajecten succesvol doorgevoerd. Daarvoor werkte zij 10 jaar als managementconsultant bij The Boston Consulting Group. Wouter van Aerle, Managing Partner bij Deltiq, over Sylvia: ‘Als je het hebt over executive sponsorship, dan heb je het over Sylvia. Ze is een van de weinigen die een directiepositie bekleedt én veel verstand heeft van IT en data. Sylvia snapt de technische details, maar stuurt ook sterk op resultaat en heeft zo data hoog op de agenda van de directie gekregen. Het maakt haar tot een buitengewoon spreker en persoon.’

Programma
16:30 Ontvangst
17:00 Start College Tour interview
18:30 Borrel & snacks

Aanmelden en locatie
De Full Scale Data Architectuur College Tour vindt op 15 februari plaats van 16.30 uur tot 19.30 uur in de Janskerk. Adres: Janskerkhof 25 in Utrecht. Tickets kosten 20 euro en zijn te bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/CTData. Er is een korting voor studenten en genodigden.

Partners