30-01-2018

OutSystems en IG&H Consulting sluiten partnerschap

Deel dit bericht

OutSystems heeft een strategisch partnerschap met IG & H aangekondigd. Het in Utrecht gevestigde adviesbureau IG&H zal het low-code-platform van OutSystems implementeren om de digitale transformatie binnen de financiële, retail- en gezondheidszorgmarkten te versnellen.

IG&H adviseert en begeleidt grote organisaties bij de realisatie van hun digitale plannen. Het bedrijf zal het low-code-platform van OutSystems inzetten om aan deze behoeften te voldoen. Met OutSystems heeft het adviesbureau nu een interne oplossing voor de vervanging van legacy-systemen en het ontwikkelen van extra functionaliteit met een korte time-to-market. IG & H koos voor OutSystems na een grondige beschouwing van alle huidige platformen voor applicatieontwikkeling.

Volgens Mark Boerekamp, ​​Partner Digital Technology bij IG&H, is OutSystems het meest geavanceerde low-code platform van dit moment. “Outsystems wordt door analisten hoog gewaardeerd. Het platform past perfect in de wens van de sectoren om sneller hoogwaardige technische oplossingen te realiseren en aan de wensen en verwachtingen van de klant te voldoen. We hebben er alle vertrouwen in dat we naast OutSystems nieuwe en bestaande klanten beter kunnen begeleiden bij hun digitale transformatie."

"Bedrijven hebben steeds vaker maatwerkoplossingen nodig om snel in te spelen op marktkansen. Dat is ook het geval voor bedrijven in de financiële, retail- en gezondheidszorgsector die IG&H bedient", aldus Bob Wilson, Vice President Global Alliances & Channels bij OutSystems. "IG&H staat bekend als een insider van de sector en is geavanceerd in advies voor directiekamers. Met dit partnerschap krijgen we een echte partner met branchespecifieke kennis, waardoor we kunnen bijdragen aan de innovatieve capaciteiten van bedrijven in deze sectoren."

Partners